VACATURES | CONTACT |

Financieel en Administratief medewerker

Introductie

Ben je op zoek naar een inspirerende carrière in een interessante industrie? Voor een een dynamisch bedrijf in de entertainment verlichtingsindusterie zijn wij op zoek naar een financieel en administratief medewerker.

Dan zijn we op zoek naar jou!


(meer…)

Logistiek medewerker

Introductie

Wil jij werken voor van de grootste producenten van verfpasta’s in Europa?
Werk je graag in een groot magazijn, met veel opslag en verantwoordelijkheid?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij gaat aan de slag op het hoofdkantoor van de grootste verffabriek in de regio, gelegen in Sittard. Grote verfmerken laten hier in grote batches producten maken!

(meer…)

Leidingwerker/ Grondwerker

Introductie

Ben jij een ervaren leidingwerker / Grondwerker en ben jij op zoek naar een nieuwe omgeving om jezelf te overtreffen? Hou jij van complexe projecten en veer variatie in je werk! Reageer dan snel!

(meer…)

Timmerman (M/V)

Introductie

Ben jij een ervaren Timmerman óf Timmervrouw en wil je aan de slag als Timmerman of Vrouw in de Nieuw & Renovatiebouw? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie en hoe je moet solliciteren!

(meer…)

Leerling Isolatiemonteur

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de isolatie? Lees dan snel verder, wij zijn namelijk op zoek naar leerling isolatiemonteurs die graag een steentje bij willen dragen aan de toekomst.

(meer…)

Werkvoorbereider Staalbouw

Introductie

Wil jij een bijdrage leveren aan de voorbereidingen van de meest uiteenlopende projecten in de staalbouw? Dan zoeken wij jou!
Heb jij al werkervaring opgedaan in de staalbouw en ben je klaar voor de volgende stap? Wacht dan niet langer en reageer direct!

(meer…)

Bedrijfswagen Monteur

Introductie

Heb jij al enige werkervaring opgedaan als monteur en wil jij je carrière verder opbouwen? Dan zoeken wij jou! 

Zou jij graag werkzaam willen zijn in de truckbranche? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!

(meer…)

Inpakmedewerker

Introductie

Ben jij een echt cookie monster en wil jij graag aan de slag als Inpakmedewerker in de geur van versgebakken koekjes? Dan zoeken wij jou!

(meer…)

Tractorchauffeur

Introductie

Voel jij je thuis achter het stuur? Hou je van afwisseling in je werk? Ben jij een aanpakker die met precisie te werk gaat? Dan ben jij de tractorchauffeur die wij in Landgraaf zoeken!

(meer…)

Meewerkend voorman

Introductie

Vind jij het leuk de verantwoording te nemen en jouw team aan te sturen? Om samen een mooi eindresultaat neer te zetten? Knelpunten voorzien en preventief oplossingen bedenken? Dan hebben we nu de leukste werkplek voor jou! Ga direct aan de slag als meewerkend voorman binnen een gezellig team in Valkenburg! 

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek