Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Flexwerker van de maand | April: John Emonds

John Emonds is gekozen tot flexwerker van de maand april.

John Emonds is uitgeroepen tot flexkracht van de maand April. John is een zeer gewaardeerde kracht van SOMA Works. Hij werkt al enkele jaren voor ons en heeft dat voor diverse opdrachtgevers gedaan. Hij is zeer betrouwbaar, loyaal, sociaal en kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

De mate van betrokkenheid siert John enorm. Niets is voor hem te veel en hij denkt altijd mee met SOMA Works en de opdrachtgever.

Momenteel werkt John sinds mei 2018 namens SOMA Works bij Facade Beton Maastricht.

Façade Maastricht is toonaangevend ontwikkelaar, producent en leverancier van bestratingsoplossingen in beton. Onze focus ligt puur op beton. Onze streven is om de mooiste en meest duurzame bestratingsproducten in beton te maken tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Voor zowel de particuliere als de professionele markt bieden wij een scala aan mogelijkheden en oplossingen, altijd passend bij uw leefomgeving. Als consument kunt u terecht bij gespecialiseerde dealers waar u een ruime keus heeft aan hoogwaardige sierbestrating. Wij geloven in goede advisering en werken daarom samen met gespecialiseerde dealers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Wij zijn erg blij met John’s inzet en willen hem daarom graag in het zonnetje zetten.

John van harte gefeliciteerd met je uitverkiezing voor Flexwerker van de Maand en hopen op een mooie en langdurige samenwerking.

 

Website ontwikkeld door
MediaMindz