Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Flexwerker van de Maand | Juli: Marcel Doveren

Marcel Doveren is gekozen tot de flexkracht van de maand Juli!

Marcel is een harde werken en zeer betrouwbaar. Nadat hij enkele weken uit de roulatie is geweest, is hij direct weer aan de slag gegaan toen zijn gezondheid dit maar enigszins weer toe liet.

Dit kenmerkt dan ook Marcel zijn karakter, hij is een echte doorzetter en verdient het dan ook om even in het zonnetje gezet te worden. Hij werkt met ontzettend veel plezier bij Bandenspecialist Kicken en zij zijn uiterst tevreden over zijn functioneren.

Bandenspecialist Kicken is in 1949 opgericht en van oorsprong een echt familiebedrijf. Momenteel werken er ongeveer 60 medewerkers in onze 5 Limburgse bandencentra. Het hoofdkantoor is gevestigd in Voerendaal, waar ook de administratie en het logistieke centrum gehuisvest zijn.

Door gebruik te maken van de modernste montage- en balanceer apparatuur in combinatie met producten van superieure kwaliteit en een unieke bedrijfsvoering heeft Bandenspecialist Kicken een vooraanstaande positie verworven in de bandenbranche voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Voor meer informatie over Bandenspecialist Kicken neem eens een kijkje op hun website via www.kicken.nl

Website ontwikkeld door
MediaMindz