Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Flexwerker van de Maand | December: Toby Thehu

Toby Thehu is gekozen tot de flexkracht van de maand december!

Toby Thehu is uitgeroepen tot flexkracht van de maand december. Inmiddels werkt SOMA Works al enige tijd met Toby samen en is hij een zeer gewaarde kracht. De mate van betrokkenheid siert Toby enorm. Niets is voor hem te veel en hij denkt altijd mee met SOMA Works en de opdrachtgever.

Toby werkt sinds augustus 2018 namens SOMA Works bij Spronken Automaten.

Het verhaal van Spronken BV Automaten begint nu bijna honderd jaar geleden, in 1919, wanneer de gebroeders Spronken besluiten in het Limburgse Beek een sigarenfabriek op te richten en hun sigaren aan de vele cafés in de buurt te verkopen. De handel bloeit, totdat de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog de fabriek een handelsverbod opleggen. De broers, niet bereid onder Duitse vlag te opereren, worden gedwongen de deuren van hun fabriek te sluiten.

Nu, zwaait één van hen, de heer R. Spronken (1958), nog steeds de scepter over het familiebedrijf, dat zich inmiddels een landelijke sleutelspeler mag noemen op het gebied van verkoopautomaten en de nummer één in Limburg wat betreft de exploitatie van sigarettenautomaten.

Meer informatie kunt u vinden op www.spronken.nu

Wij zijn erg blij met Toby inzet en willen hem daarom graag in het zonnetje zetten.
Toby van harte gefeliciteerd met je uitverkiezing voor Flexwerker van de Maand en hopen op een mooie en langdurige samenwerking.

Website ontwikkeld door
MediaMindz