Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Flexwerker van de maand | Januari: Ger van Etten

Ger van Etten is gekozen tot de flexkracht van de maand Januari!

We kunnen Ger omschrijven als een gedreven persoon die graag zijn kennis en kunde wil delen met zijn collega’s. Op het moment is Ger een aantal maanden werkzaam via SOMA Works en een zeer betrouwbare aanwinst gebleken. Ger werkt parttime bij Pasmans Gasgarde en wordt ook daar gezien als een grote toevoeging binnen het team.

Pasmans Gasgarde is een sterk groeiend allround installatie- en servicebedrijf gelegen in Maastricht en werkzaam in geheel Limburg en Belgisch Limburg.

Het bedrijf kent een sterke marktpositie binnen het technisch beheer/ service- en onderhoud aan gastoestellen, van particulier tot utiliteit, door de persoonlijke aandacht en de servicegerichtheid is het bedrijf sterk groeiende en continue op zoek naar vakbekwame en representatieve medewerkers.

Marc Pasmans heeft er o.a. voor gekozen om meer met flexkrachten te gaan werken om zo de actuele vraag van de markt in te kunnen vullen. Hierdoor maakt Pasmans Gasgarde onder andere gebruik van de diensten van SOMA Works, waardoor ze toch alle klanten kunnen voorzien van de goede service waar Pasmans Gasgarde al jarenlang voor staat.

Voor meer informatie over Pasmans Gasgarde neem even kijkje op hun website via www.pasmansgasgarde.nl

Website ontwikkeld door
MediaMindz