Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Flexwerker van de maand | Maart: Mauritsio de Biasi

Mauritsio de Biasi is gekozen tot de flexkracht van de maand Maart!

Mauritsio is een aantal maanden werkzaam via SOMA Works. en We kunnen Mauritsio omschrijven als een gedreven persoon die graag zijn kennis wilt verbreden. Hij zal via SOMA Works een opleiding gaan volgen tot Installatiemonteur.

Gedurende de opleiding is Mauritsio werkzaam bij P. Heijnens Installaties in Valkenburg a/d Geul waar hij de benodigde praktijk ervaring zal opdoen.

Omdat hij zijn werk de afgelopen maanden heel goed heeft verricht en zich voortdurend heeft ontwikkeld, willen we Mauritsio belonen door hem te benoemen tot werknemer van de maand Maart.

Heijnens Installaties is opgericht in 2001 en levert een breed pakket aan diensten in uiteenlopende installatiedisciplines. Van kleinschalige installaties tot grote bedrijfsprojecten.

Heijnens is gevestigd in Valkenburg a/d Geul en zijn voornamelijk werkzaam in Zuid-Limburg. Daarnaast zijn ze ook werkzaam in de Belgische grensstreek.

De partner in duurzaam wonen onderscheid zich op het gebied van duurzame energie. Hierin staan energiebesparing, energie efficiëntie en milieubewustzijn centraal.

Voor meer informatie over P. Heijnens Installaties neem even kijkje op hun website via www.pheijnens.nl

Pedro Heijnens heeft ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met SOMA Works , om zo de geschikte kandidaten te vinden. In een periode waar het lastig is voor Installatiebedrijf om geschoold personeel te vinden bieden wij als SOMA Works de oplossing.

Mauritsio bedankt voor je inzet!

Website ontwikkeld door
MediaMindz