Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Flexwerker van de Maand | Mei: Kim Timmers

Kim Timmers is gekozen tot de flexkracht van de maand Mei!

Kim Timmers inmiddels een aantal maanden werkzaam voor Soma Works. Kim is een rustige en hardwerkende vrouw die inmiddels een aantal jaren werkzaam is binnen de installatietechniek. Kim heeft ook een passie voor het vak straalt de passie voor het vak ook uit. Kim is altijd op tijd, is nooit ziek en ze stelt zich leergierig op bij haar huidige opdrachtgever DHG Nederland in Geleen. Vandaar dat Kim is uitgeroepen tot de medewerkster van de maand mei

DHG is bedrijf in Geleen die gespecialiseerd is in koeltechniek, ventilatie en service en onderhoud van luchtbehandelingssystemen De producten en diensten van DHG worden van A tot Z gerealiseerd. Van advies tot en met plaatsing. DHG opereert in de gehele euregio. Voor zowel grote als kleine opdrachtgevers.

DHG Nederland is opgericht door twee broers die veel beide veel passie hebben voor het vak. Deze passie voor het vak delen ze graag. Daarom dat ze al meerdere mensen met een affiniteit voor techniek succesvol intern hebben opgeleid. “Kennis is bij te leren, het is vooral belangrijk dat mensen willen”.

 

 

 

Voor meer informatie over DHG Nederland neem eens een kijkje op hun website via http://www.dhgnederland.nl/

 

 

ontwikkeld door
MediaMindz