Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Flexwerker van de maand | September: Timethy Dessart

Timothy Dessart is gekozen tot de flexkracht van de maand september!

Timethy Dessart is uitgeroepen tot flexkracht van de maand oktober. Timethy is het hele hoveniersseizoen al aan het werk voor Cordewener Groen. Cordewener Groen is een ervaren hoveniersbedrijf dat zich richt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen.

Timethy kwam binnen als onervaren kracht die aan een leertraject mocht starten bij Cordewener. Al snel bleek dat hij betrouwbaar, flexibel en een harde werker is. Hij wordt omschreven als rustige medewerker die nooit verzaakt! Daarnaast is Timethy enorm leergierig waardoor hij zich het hoveniers vak steeds meer eigen gemaakt heeft. Inmiddels behoort Timethy dan ook tot de vast kern van Cordewener Groen en zal hij zoals het er nu uitziet nog lang blijven werken voor deze werkgever.

Op de website van Cordewener groen is veel informatie en beeldmateriaal te vinden van enkele gerealiseerde projecten waar ook Timethy zijn steentje aan heeft bijgedragen! Dit is het kijken waard!! https://www.cordewener-groen.nl

Website ontwikkeld door
MediaMindz