VACATURES | CONTACT
FILTER

Vind jouw baan
in Limburg:

    Sector

    Contract Type


Je bekijkt pagina 1 van 31

Leerling Dakdekker
in Maastricht

40 Vast / Tijdelijk 2000 - 2500

Introductie Ben jij niet bang voor hoogtes en zou jij graag het vak Dakdekker eigen willen maken? Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Maastricht een startende of leerling Dakdekker. Heb jij interesse in deze vacature, lees dan snel verder….

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Solliciteer direct door middel van een open sollicitatie en ga snel aan de slag met een baan die bij jou past!

CV Insturen

Leerling Zonnepanelenmonteur
in Echt

40 Vast 2000 - 2600

Introductie Help jij graag mee om te verduurzamen? Dan is dit jouw kans! Voor onze opdrachtgever in Echt zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde starters die zonnepanelen willen plaatsen. Ben jij die monteur die wij zoeken? Lees dan […]

Bekijk vacature

Ervaren Bitumen Dakdekker
in Beek

40 Vast 2300 - 2700

Introductie Zoek jij een nieuwe uitdaging als ervaren allround dakdekker bij een andere werkgever? Dan kom ik graag met jou in gesprek!

Bekijk vacature

Leerling montagemedewerker
in Kessel

40 Vast

Introductie Wil je komen werken in een van de hechte montageteams aan supergave projecten? Heb je de ambitie om te kunnen doorgroeien tot eerste monteur of voorman? Lees dan snel verder. 

Bekijk vacature

PCB hersteller
in Maastricht-Airport

40 Vast 2000 - 2600

Introductie Ben jij op zoek naar een functie als PCB Hersteller? Lees dan snel verder! Heb je kennis van fijne elektronica? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk vacature

E-Monteur (Badkamer-Keuken-Toilet)
in Maastricht

40 Vast / Tijdelijk 3000 - 3400

Introductie Wil jij aan de slag als E-Monteur (Badkamer-Keuken-Toilet)? Lees dan snel verder! Voel jij je thuis in de woningbouw? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk vacature

Logistiek medewerker
in Maastricht-Airport

40 Vast 2000 - 2600

Introductie Ben jij op zoek naar een functie als Logistiek medewerker? Lees dan snel verder! Ben je iemand die zijn werk nauwkeurig doet? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk vacature

Constructiebankwerker
in Kessel

40 Vast / Tijdelijk

Introductie Heb jij ervaring met lassen? Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging waar je lekker zelfstandig aan de slag kunt gaan? Lees dan snel verder. 

Bekijk vacature

Monteur Airconditioning
in Maastricht

40 Vast 1900 - 2600

Introductie Voor onze opdrachtgever in Maastricht zijn wij op zoek naar ervaren monteurs of juist die enthousiaste leerlingen voor airconditioning en warmtepompen. Interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Tegelzetter
in Landgraaf

40 Vast 2600 - 3300

Introductie Wil jij bouwen aan je eigen toekomst? Voor een sterk groeiende organisatie uit Parkstad, zijn wij op zoek naar een tegelzetter. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder. 

Bekijk vacature

Monteur Rolluiken & Zonwering
in Brunssum

40 Vast 2000 - 2500

Introductie Heb jij ervaring met het monteren van rolluiken en zonweringen én opzoek naar een nieuwe job? Voor een familiebedrijf uit Brunssum, zijn wij opzoek naar een monteur rolluiken & zonwering. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan […]

Bekijk vacature

Medewerker technische dienst / elektromonteur
in Geleen

40 Vast 3000 - 3500

Introductie Spreekt een allround technische dienst functie jou aan? Dan zoeken wij jou!Vind je het leuk om naast het oplossen van storingen, processen en systemen te optimaliseren? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact op!

Bekijk vacature

Automonteur
in Maastricht

40 Vast 2800 - 3300

Introductie Werk jij graag bij een erkende dealer in een familiair en hecht team? Dan zoeken wij jou!Ben je op zoek naar een plek waar jij je carrière voor de lange termijn kunt opbouwen? Wacht dan niet met reageren en […]

Bekijk vacature

Onderhoudsmonteur Mechanisch
in Maastricht

40 Vast / Tijdelijk 2900 - 3400

Introductie Ben jij een ervaren onderhoudsmonteur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!Heb jij daarnaast een voorliefde voor mechanische techniek? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!

Bekijk vacature

Voeger
in Haelen

40 Vast 2400 - 2800

Introductie Ben jij een ervaren Voeger, óf wil jij het vak Voegen gaan leren? Ga dan aan de slag als (Leerling) Voeger bij een Isolatie / Voegersbedrijf in Haelen. Lees verder voor meer informatie en de mogelijkheden om te solliciteren.

Bekijk vacature

Isolatiemonteur
in Haelen

40 Vast

Introductie Ervaring in de bouw en ben je begaan met het milieu? Wij zoeken meerdere ervaren Isolatiemonteurs door heel Limburg. Dús ben jij die ervaren Isolatiemonteur? Reageer dan direct óf lees de vacature door voor meer informatie!

Bekijk vacature

Timmerman (M/V)
in Sint Odiliënberg

40 Vast 2350 - 2800

Introductie Ben jij een ervaren Timmerman óf Timmervrouw en wil je aan de slag als Timmerman of Vrouw in de Nieuw & Renovatiebouw? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie en hoe je moet solliciteren!

Bekijk vacature

(Leerling) Timmerman
in Sint Odiliënberg

40 Vast 2300 - 2700

Introductie Ervaring in de Bouw of Techniek en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Timmerman? Solliciteer dan nu voor de functie Leerling Timmerman en ga timmeren aan je toekomst! Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk vacature

Leerling dakdekker
in Weert

40 Vast 2200 - 2600

Introductie Werken met je handen en een vak als Dakdekker zelfstandig kunnen uitvoeren? Ga aan de slag als Leerling Dakdekker en word een echte vakman. Lees snel verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bekijk vacature

Dakdekker hellende daken
in Weert

40 Vast 2300 - 3300

Introductie Heb jij ervaring als Pannendekker of Dakdekker op hellende daken? Bereid om bij te leren en van jou de ultieme vakman te maken? Lees dan snel verder voor meer informatie. 

Bekijk vacature
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek