Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Meer dan alleen uitzenden

SOMA Works is uw partner als het gaat om alles wat met personeel te maken heeft. Door onze unieke kennis van het technisch vakgebied en het bieden van werving- en selectie diensten, payrolling  en uitzendkrachten hebben wij altijd dé oplossing voor uw personeelsvraagstuk. Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak staan daarbij voorop: wij verdiepen ons graag in uw organisatie en komen naar de werkzaamheden binnen uw bedrijf kijken om zo uw organisatie beter te leren kennen.

 • KWALITEITSGARANTIE
  Vanuit onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u kwaliteit garanderen. Laat u de werving en  selectie van personeel door SOMA Works verzorgen? Dan doen wij dit op basis van No Cure – No Pay. En  wanneer blijkt dat het door ons ingezette personeel niet aan de eisen voldoet worden de gewerkte uren niet aan u gefactureerd.
 • SPECIALISME
  Voor ieder vakgebied bieden wij gespecialiseerde intercedenten. Door optimale branchekennis en continue bijscholing kunnen wij uw wensen zo compleet mogelijk in kaart brengen om zo tot een goede match te komen.
 • BETROKKENHEID
  Door te investeren in een goede samenwerking bereik je meer. Daarom heeft u bij SOMA Works altijd een vast aanspreekpunt: uw eigen specialist die continu met uw organisatie, branche en ontwikkelingen  meedenkt in nieuwe mogelijkheden. Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn  staat u er nooit alleen voor.
 • ONTZORGING
  U bespaard tijd en geld door alles omtrent personeel bij 1 partij onder te brengen. Naast werving en selectie kunt u bij SOMA Works  ook terecht voor het samenstellen van arbeidsovereenkomsten, loonbetalingen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en salarisadministratie. En ook de praktische zaken worden voor u geregeld: al onze medewerkers kunnen direct aan de slag met de door ons geleverde PBM’s, gereedschappen en werkkleding.
Website ontwikkeld door
MediaMindz