Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Flexwerker van de Maand | Februari: Francis Fulgencio

Francis Fulgencio is gekozen tot de flexkracht van de maand Februari!

Francis Fulgencio is uitgeroepen tot Flexkracht van de maand februari. Francis is al enkele jaren werkzaam voor Soma Works en heeft nu naar eigen zeggen een “unieke kans” aangeboden gekregen met het leertraject tot Isolatiemonteur bij Bameco BV.

Francis typeert en charmeert zichzelf als een werknemer die veel positiviteit en pro-activiteit brengt op de werkvloer. Wij als team hebben Francis nog nooit een werk uit de weg zien gaan. Ook al was het werk nog zo vies of zwaar, Francis pakte het werk met beide handen aan.

Nu zit Francis op zijn plaats bij Bameco BV. en heeft hij uitzicht op een vaste baan. Het leukste aan zijn werk vind hij de variatie. Maar ook de relatie met zijn collega’s en leidinggevenden is top. “Het is aanpakken, maar ik ga nooit met tegenzin werken”.

Bameco B.v. is een bedrijf dat zich specialiseert in het duurzaam na-isoleren van vastgoed.

Bameco doet zich onderscheiden door middel van het leveren van kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs! Bameco BV. is doorlopend op zoek naar personen die de wil hebben om te werken en mensen die graag willen leren. Ze verzorgen opleidingen voor personeel die graag als isolatiemonteur willen werken. Daarmee zijn ze een hele betrouwbare partner voor Soma Works.

Voor meer informatie over Bameco BV. neem even een kijkje op hun website via http://www.bamecobv.nl/

Website ontwikkeld door
MediaMindz