Op de hoogte blijven?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Schrijf je dan hier in.

Flexwerker van de Maand | Januari: Patrick Peters

Patrick Peters is gekozen tot de flexkracht van de maand Januari!

De naam flexkracht past wel bij Patrick: ‘flex’ omdat hij nooit te beroerd is om overuren te maken of in het weekend te werken, ‘kracht’ omdat hij fysiek zwaar werk niet schuwt. Patrick heeft afgelopen winter door weer en wind gewerkt aan de projecten bij L. Koreman & zn handelsondernemingen BV.

Sinds de oprichting in 1935 heeft L. Koreman & Zn. handelsonderneming BV zich geconcentreerd op in- en verkoop en vervanging van slijtmaterialen.
Begonnen met loopvlakvernieuwing van auto- en vrachtwagenbanden, heeft het bedrijf zich ontwikkeld als een betrouwbare partner met een veelzijdig productengala in de vervangingsmarkt voor zand-, grind-, breek- en zeefindustrie, milieu en recycling.

Voor meer informatie over L. Koreman & Zn. handelsonderneming BV neem even een kijkje op hun website via http://www.lkoreman.com/

Patrick is nu ruim 1 jaar werkzaam bij Koreman in de functie van Allround monteur. Hij is een zeer betrouwbare werknemer en een echte aanpakker, hij kan zijn energie kwijt en zit dan ook helemaal op zijn plek bij Koreman.

Wij zijn erg blij met zo’n instelling en belonen dat graag met een leuk presentje als blijk van waardering. Patrick van harte gefeliciteerd met je uitverkiezing voor Flexwerker van de Maand en hopen op een mooie en langdurige samenwerking.

ontwikkeld door
MediaMindz