VACATURES | CONTACT |

Monteur brandmelders

Introductie

Ben jij elektromonteur en wil je werken in een platte organisatie waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt ? Dan lees snel verder…

(meer…)

Onderhouds – Storingsmonteur

Introductie

Ben jij een onderhoudsmonteur met een achtergrond in werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica? Wil jij graag in een schone werkomgeving binnen de foodsector werken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Lees nu snel verder en reageer direct!

(meer…)

Operator aanmaak

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een duurzame werkgever?
Heb je interesse in de chemische sector of affiniteit met techniek?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

(meer…)

Operator afvul

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een stabiel, duurzaam bedrijf?
Heb jij ervaring als operator en wil je werken in een schone omgeving?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

(meer…)

Schilder

Introductie

Hou jij van veel variatie? Met je collega’s op pad steeds weer een nieuw project. Zie jij jezelf precisie werk doen tot in het laatste detail, met natuurlijk het privilege telkens weer van het eindresultaat te genieten? Dan ben jij de perfecte aanwinst voor ons team!

(meer…)

Financieel Administratief medewerker (24-40uur)

Introductie

Door de organisatiegroei van onze opdrachtgever in Hoensbroek, zijn wij opzoek naar een Financieel Administratief medewerker.

(meer…)

Verhuizer

Introductie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en schuw jij fysiek werk niet? En doe je dat graag in een gezellig maar gedreven team? Voor een sfeervol bedrijf uit Hoensbroek zijn wij opzoek naar een zelfstandige verhuizer. Ben jij deze persoon? Reageer dan snel! 

(meer…)

Uitvoerder

Introductie

Heb jij al een ervaren uitvoerden in de bouw? Wil jij graag werken bij modern en snel groeiend bedrijf werken? Dan is de functie van Uitvoerder echt iets voor jou!

(meer…)

Assistent Tegelzetter

Introductie

Wil jij graag een vakbekwame tegelzetter worden en kom jij graag bij mensen thuis? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Assistent Tegelzetter! 

(meer…)

Onderhoudsmonteur E/W

Introductie

Ben jij een kei in het oplossen van storingen en hou je er van om preventief onderhoud te verrichten, dan hebben wij een plekje vrij in de Technische Dienst van een top bedrijf!

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek