VACATURES | CONTACT |

Financieel en Administratief medewerker

Introductie

Ben je op zoek naar een inspirerende carrière in een interessante industrie? Voor een een dynamisch bedrijf in de entertainment verlichtingsindusterie zijn wij op zoek naar een financieel en administratief medewerker.

Dan zijn we op zoek naar jou!


(meer…)

logistiek controleur

Introductie

Heb jij logistieke ervaring in een magazijn?! Voor onze opdrachtgever, een landelijk speler op het gebied van elektronische apparatuur, zijn wij opzoek naar meerdere logistieke controleurs.

(meer…)

Quality Controller

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een wereldspeler op het gebied van DJ apparatuur, licht en geluid, zijn wij opzoek naar een quality controller. Heb jij affiniteit met licht en geluid, dan zoeken we jouw!

(meer…)

Kwaliteitsmedewerker

Introductie

Heb jij technische ervaring bij voorkeur met huishoudelijke apparatuur?! Voor onze opdrachtgever, een landelijk speler op het gebied van elektronische apparatuur, zijn wij opzoek naar meerdere Kwaliteitsmedewerkers.

(meer…)

Logistiek administratief medewerker

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een wereldspeler op het gebied van DJ apparatuur, licht en geluid, zijn wij opzoek naar een logistiek administratief medewerker. Heb jij affiniteit met het logistieke proces en ben je goed met MS Excel, dan zoeken we jouw!

(meer…)

Logistiek Medewerker

Introductie

Heb jij logistieke ervaring in een magazijn?! Voor onze opdrachtgever, een wereldspeler op het gebied van DJ apparatuur, licht en geluid, zijn wij opzoek naar meerdere logistieke medewerkers.

(meer…)

Operator Bakker

Introductie

Wil jij werken bij het produceren van brood, banket en andere broodwaren?
Wil jij je operator skills blijven ontwikkelen bij een groeiende organisatie?

Dan ben jij op zoek naar deze functie!

(meer…)

Operator Inpak

Introductie

Hou jij van de geur van verse patisserie?
Heb je ervaring met het werken als operator aan een afvullijn?
Heb je veel energie en ben je op zoek naar een echte uitdaging?

Ben jij de operator die wij zoeken?
Lees dan snel verder!

(meer…)

Calculator Elektrotechniek

Introductie

Ben jij iemand die binnen een team van vakkundige specialisten wilt streven naar het beste resultaat? Heb jij ervaring met het maken val calculaties binnen de elektrotechniek. Dan is deze vacature zeker iets voor jou! 

(meer…)

Projectleider Elektrotechniek Woningbouw

Introductie

Ben jij een projectleider die projecten doet coördineren en waar je verantwoordelijk bent van de gehele elektrotechnische installatie van jouw eigen bouwprojecten. Dan is deze vacature iets voor jou!

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek