VACATURES | CONTACT |

Logistiek medewerker

Introductie

Wil jij werken voor van de grootste producenten van verfpasta’s in Europa?
Werk je graag in een groot magazijn, met veel opslag en verantwoordelijkheid?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij gaat aan de slag op het hoofdkantoor van de grootste verffabriek in de regio, gelegen in Sittard. Grote verfmerken laten hier in grote batches producten maken!

(meer…)

Groenvoorziener

Introductie

Ben jij iemand die graag in de buitenlucht aan de slag gaat en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij jou in de regio? Reageer dan snel en laat je verassen door de mogelijkheden als Groenvoorziener!

(meer…)

Laborant

Introductie

Ben jij pietje precies en heb jij affiniteit met chemie? Wil jij direct starten met een super salaris en werken voor een top werkgever?

Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)

Voorman Groenvoorziening

Introductie

Ben jij een echte voorman in de groenvoorziening? Ben je tevens op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!


(meer…)

PDI Monteur

Introductie

Wil jij aan de slag als PDI Monteur? Dan zoeken wij jou! Vind jij het interessant om je dagelijks bezig te houden met de Pre-delivery inspecties? Neem dan snel contact met ons op!

(meer…)

Monteur technische dienst

Introductie

Wil jij aan de slag als Monteur technische dienst? Dan zoeken wij jou! Ben jij iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt bij zijn taken? Neem dan snel contact met ons op!

(meer…)

(Leerling) Bandenmonteur

Introductie

Heb jij affiniteit met techniek en ben je gemotiveerd om te leren? Dan zoeken wij jou!

Heb jij een passie voor auto’s en wil je graag als bandenmonteur aan de slag? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!

(meer…)

Op zoek naar een uitdaging als Senior Proces Engineer?

Introductie

Als Senior Proces Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verbeteren en optimaliseren van de productieprocessen. Je werkt samen met diverse afdelingen en teams om de productieprocessen te analyseren en te verbeteren. Heb ik je interesse gewekt lees dan snel verder!

(meer…)

Op zoek naar een uitdaging als Junior Proces Engineer?

Introductie

Als Junior Proces Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verbeteren en optimaliseren van de productieprocessen. Je werkt samen met diverse afdelingen en teams om de productieprocessen te analyseren en te verbeteren. Sluit deze vacature volledig op jou aan, lees dan snel verder!

(meer…)

Leerling Operator

Introductie

Ben jij leergierig en houd je wel van een uitdaging? Wil jij gelijk starten met een super salaris en werken voor een top werkgever? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Voor een opdrachtgever in Sittard zijn wij op zoek naar leergierige toppers die willen starten als leerling operator!


(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek