VACATURES | CONTACT |

Elektromonteur

Introductie

Voor een jonge startup in de regio Parkstad die gespecialiseerd zijn in zonnepanelen en airco’s zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Samen met het team wordt je verantwoordelijk voor het aansluiten van zonnepanelen. Ben je net als dit bedrijf jong en enthousiast over de verduurzaming van de wereld, en wil je lid worden van een snelgroeiende business dan zoeken wij jou! 

(meer…)

Zonnepanelen monteur

Introductie

Voor een jonge startup in de regio Parkstad die gespecialiseerd zijn in zonnepanelen en airco’s zijn wij op zoek naar (leerling) zonnepaneelmonteurs. Samen met het team wordt je verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen. Ben je net als dit bedrijf jong en enthousiast over de verduurzaming van de wereld, en wil je lid worden van een snelgroeiende business dan zoeken wij jou! 

(meer…)

Aircospecialist

Introductie

Voor een jonge startup in de regio Parkstad die gespecialiseerd zijn in zonnepanelen en airco’s zijn wij op zoek naar een aircospecialist. Samen met het team wordt je verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen. Ben je net als dit bedrijf jong en enthousiast over de verduurzaming van de wereld, en wil je lid worden van een snelgroeiende business dan zoeken wij jou! 

(meer…)

Monteur Zonnepanelen

Introductie

Voor een jong & dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verduurzamen van woningen zijn wij op zoek naar een zonnepaneelmonteur. Samen met jouw team zorg je dat de zonnepanelen worden geïnstalleerd & aangesloten. Jouw sterke kracht ligt bij het monteren en installeren van de panelen op het dak en het aanleggen van de bekabeling. Wanneer je een klant een extra service kan bieden, doe je dit met plezier en een lach op je gezicht!

(meer…)

Elektromonteur Zonnepanelen

Introductie

Voor een jong & dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verduurzamen van woningen zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Samen met jouw team zorg je dat de zonnepanelen worden aangesloten. Jouw sterke kracht ligt bij het uitbreiden van de meterkast, aansluiten van de omvormer en het bepalen en aanleggen van de bekabeling. Wanneer je een klant een extra service kan bieden, doe je dit met plezier en een lach op je gezicht!

(meer…)

Airco monteur

Introductie

Voor een jong & dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verduurzamen van woningen zijn wij op zoek naar een airco monteur. Ben jij dé specialist op het gebied van klimaatinstallaties.? Zoals het installeren en monteren en het in werking stellen van een complete airco installatie en doe je dit met plezier en een lach op je gezicht, dan zoeken wij jouw!

(meer…)

Beginnend Zonnepanelenmonteur

Introductie

Ben jij een handig en heb jij geen last van hoogtevrees? Dan is deze functie ideaal om de stap binnen de techniek te maken! Lees nu snel verder!

(meer…)

Leerling zonnepanelenmonteur

Introductie

Heb jij geen last van hoogtevrees en lijk het je leuk om een technisch beroep uit te oefenen? Lees dan nu snel verder over de vacature leerling Zonnepanelenmonteur. 

(meer…)

Monteur Zonnepanelen

Introductie

Ben jij een ervaren zonnepanelenmonteur of dakdekker en wil jij werken bij een jonge gedreven organisatie die zich specialiseert op de verduurzaming van voornamelijk particuliere woningen? Dan is deze vacature iets voor jou! Lees nu snel verder!

(meer…)

Beginnend zonnepanelenmonteur

Introductie

Ben jij een technische aangelegd en heb jij geen last van hoogtevrees? Dan is deze functie zeker iets voor jou! 

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek