VACATURES | CONTACT

Neptunus

Werken bij Neptunus?

Bekijk hier onze vacatures. Heb je vragen over een vacature?
Neem gerust contact op met ons!

Bekijk onze vacatures bij Neptunus

Constructiebankwerker

40 Vast / Tijdelijk

Introductie Heb jij ervaring met lassen? Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging waar je lekker zelfstandig aan de slag kunt gaan? Lees dan snel verder. 

Bekijk vacature

Voorraadbeheerder

40 Vast 2500 - 3500

Introductie Ben jij iemand die goed het overzicht binnen de voorraad kan bewaren en heb je al ervaring in materieelplanningen? Lees dan snel verder. 

Bekijk vacature

Montagemedewerker

40 Vast 2000 - 3000

Introductie Ben jij een echte aanpakker met technisch inzicht en hou je ervan om op afwisselende locaties te werken door heel Europa? Lees dan snel verder! 

Bekijk vacature

Tentenbouwer

40 Vast 2100 - 2600

Introductie Ben jij iemand die graag meerdere dagen van huis is en er van houdt om op verschillende locaties in de buitenlucht aan het werk te zijn? Lees dan snel verder! 

Bekijk vacature

Medewerker Onderhoud/Wasserij

40 Vast / Tijdelijk 2200 - 2500

Introductie Ben jij de persoon die ervoor gaat zorgen dat alle tenten weer helemaal netjes en schoon zijn om naar de volgende klant te gaan? Lees dan snel verder. 

Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

40 Vast / Tijdelijk 2078 - 2618

Introductie Heb jij ervaring met de heftruck en vind je het leuk om de hele dag te laden en lossen? Ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Lees dan snel verder. 

Bekijk vacature

Junior Structural Engineer

40 Vast / Tijdelijk 2800 - 3800

Introductie Ben jij een werktuigbouwkundig genie en zoek jij een uitdaging met ontzettend veel groeimogelijkheden ? Dan zoeken wij jou !! Je word een onmisbare schakel in de wereld van demontabel bouwen.

Bekijk vacature

Projectleider Bouwkundige

40 Vast / Tijdelijk 3600 - 4800

Introductie Jij bent graag onderweg en reist heel Europa door naar de tofste projecten. Samen met een team montage monteurs realiseer jij de meest uiteenlopende creaties. Lees snel verder en reageer!

Bekijk vacature

Timmerman Tentenbouw

40 Vast / Tijdelijk 2500 - 3000

Organisatie Je komt te werken bij een internationale opdrachtgever, die zich specialiseert demontabel bouwen. Het is een gigantisch familiebedrijf die echt markleider is op haar gebied. Jij krijgt direct een contract van de opdrachtgever. Dus dat bied jou alle zekerheid. […]

Bekijk vacature

Assemblage medewerker

40 Vast 2100 - 2300

Introductie Word jij onze nieuwe assemblagemedewerker?Check de details en stuur ons een bericht!

Bekijk vacature
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek