VACATURES | CONTACT

Kivit Staalbouw

Werken bij Kivit Staalbouw?

Bekijk hier onze vacatures. Heb je vragen over een vacature?
Neem gerust contact op met ons!

Bekijk onze vacatures bij Kivit Staalbouw

Calculator Staalbouw

40 Vast 3500 - 4000

Introductie Ben jij dé persoon die zorgt voor de juiste financiële onderbouwing van een project?Ben je een ambitieuze calculator met ervaring in de staalbouw? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk vacature

Flensmonteur

40 Vast 2300 - 2800

Introductie Heb jij affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een organisatie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!Wil jij graag als flensmonteur in de staalbouw aan de slag? Neem dan snel contact met ons […]

Bekijk vacature

Apparatenbouwer

40 Vast 3600 - 4100

Introductie Ben je graag bezig in de werkplaats met het samenstellen van machines? Kun je aan de hand van tekeningen en specificaties de juist werkmethode bepalen? Dan zoeken wij jou! 

Bekijk vacature

Quality Controller Staalbouw

40 Vast 3600 - 4200

Introductie Heb jij een goed oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Heb jij daarnaast enkele jaren werkervaring in de staalbouw? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!

Bekijk vacature

(Leerling) Pijpfitter

40 Vast 2500 - 3000

Introductie Heb jij altijd al aan de slag willen gaan in de staalbouw? Wij zijn namelijk op zoek naar (leerling) pijpfitters!Opleiding via SOMA Works is hierbij mogelijk!

Bekijk vacature

Uitvoerder Staalbouw

40 Vast 3600 - 4200

Introductie Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de aan jou toegewezen werkzaamheden onder leiding van een projectleider.Benieuwd? Bekijk dan hieronder onze vacature voor uitvoerder in de staalbouw!

Bekijk vacature

Meewerkend Voorman Staalbouw

40 Vast 3200 - 3800

Introductie Heb jij een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en neem je graag de leiding in een team? Dan zoeken wij jou!Heb jij daarnaast kennis en ervaring in de staalbouw? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!

Bekijk vacature

Engineer Staalbouw

40 Vast 3600 - 4100

Introductie Ben jij dé persoon die zorgt voor de juiste onderbouwing om de functionaliteit van een constructie te kunnen garanderen? Ben je een ambitieuze engineer met ervaring in de staalbouw? Dan is deze gevarieerde functie iets voor jou!

Bekijk vacature

Lasser

40 Vast 2600 - 3200

Introductie Wil jij aan de slag als lasser in de staalbouw? Dan zoeken wij jou! Beheers jij al vele lasprincipes en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk vacature

Projectleider Staalbouw

40 Vast 4100 - 4900

Introductie Heb jij leidinggevende capaciteiten en ga jij graag als projectleider aan de slag? Dan zoeken wij jou!Heb je daarnaast ervaring in de staalbouw? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!

Bekijk vacature
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek