logo SOMA Works

Technische Vacatures

Technische vacatures Limburg

 

SOMA Works is specialist in technisch personeel. Heb jij gouden handen en weet jij je weg met elektronica, monteren, lassen, klussen en zelfs het bedienen van zware machines? Dan hebben wij ongetwijfeld technische vacatures die bij jou passen bij de leukste en meest diverse bedrijven. Zoek jij werk in de techniek in Limburg? Neem dan direct contact met ons op of kijk eerst zelf of jouw droombaan er bij staat.

Bekijk hier onze technische vacatures

 

 

 

Technische vacatures in Limburg

Wij bieden zeer diverse technische banen aan in Limburg binnen de logistiek, metaalbouw, infra, productie en meer.

Zit je bijvoorbeeld graag op de weg? En houd jij ervan om elke dag ergens anders naartoe onderweg te zijn, of het nu binnen Nederland is of over de grens? Dan is een baan als chauffeur echt iets voor jou! Bij SOMA Works hebben wij veel diverse chauffeur vacatures.

Liever met je handen aan de slag binnen binnen de elektrotechniek van het installeren van zonnepanelen tot onderhoud plegen aan kleine en grote machines? Bekijk dan onze elektromonteur vacatures en wie weet staat daar jouw perfecte baan tussen!

Daarnaast werken wij met nationale en internationaal opererende bedrijven in Limburg. Woon jij in Limburg en ben jij op zoek naar een baan in de techniek bij jou in de buurt? Bekijk dan al onze (technische) vacatures  op onze vacature pagina!

Bekijk ons aanbod vacatures

Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek