VACATURES | CONTACT |

Uitzendbureau Limburg

Ons technisch uitzendbureau in Limburg

In Maastricht vind je onze hoofdvestiging. Hier werken wij sinds het begin in 2011 met een enthousiast team aan het succesvol bemiddelen van Technisch personeel door heel Limburg. Samen met onze vestigingen in Weert, Elsloo en Kerkrade tellen we meer dan 25 intercedenten die zich niet alleen inzetten voor onze opdrachtgevers, maar ook zorgdragen voor het succes en enthousiasme van onze kandidaten.

Niet zomaar een uitzendbureau

De recruiters van SOMA Works zetten zich compleet in voor hun kandidaten. Dit houdt niet op zodra een kandidaat werk heeft, maar wordt er veel aandacht besteed aan de nazorg. Daarnaast kunnen wij indien gewenst ook voorzien van passende opleidingen en trainingen, zodat jij als uitzendkracht nog meer jouw talent kan ontwikkelen en aan je toekomst kan werken!

Vacatures in Limburg

Vanuit onze uitzendbureau’s hebben wij veel diverse vacatures in Limburg die passen bij jouw profiel. Staat jouw perfecte baan niet in ons systeem? Dan gaan wij actief voor jou op zoek! Neem daarom gerust contact met ons op en wij zorgen dat een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met jou op neemt voor een kennismakingsgesprek.

De specialisaties van ons uitzendbureau in Limburg

SOMA Works heeft een zeer divers  klantenbestand met organisaties uit uiteenlopende (technische) vakgebieden. Dit varieert van het bijhouden van tuinen tot het sleutelen aan complexe vliegtuigen en van lasser tot vrachtautochauffeur. Eén van de belangrijkste specialisaties van onze uitzendbureau’s in Limburg is dat wij zorgen dat wij kennis van diverse branches hebben, zodat wij een betrokken en bekwame partner zijn. Niet alleen voor onze kandidaten, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Werken via ons uitzendbureau

Heb jij een vacature zien staan die bij jou past of misschien juist niet? Dan helpen wij jou graag verder om de mogelijkheden te bespreken! Neem daarom gerust contact op en wij zorgen dat jij zo snel mogelijk op je plek zit bij een bedrijf dat helemaal bij jou past! Zien wij jou snel bij een van onze uitzendbureau’s in Limburg?

Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek