Voorbewerker – Venlo

Wij hechten een enorme waarde aan servicegerichtheid en klantvriendelijkheid. Ter versterking van het team voor onze afdeling voorbewerking en spuiterij in Venlo zijn wij per direct op zoek naar een Voorbewerker.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbewerken van de te spuiten personenwagens, bedrijfswagens en auto-onderdelen, zoals schuren, grondlak spuiten, reinigen en afplakken. Je controleert de spuitinventaris, waaronder het gereedschap, de voorbewerkingsplekken en voorraden zoals filters, grondlakken, schuurmiddelen etc. Tot slot het uitvoeren van diverse werkplaats gerelateerde werkzaamheden behoren tot jouw taken.

Functie-eisen

Wij zoeken een gemotiveerde Voorbewerker die zowel zelfstandig, maar zeker ook in teamverband aan de slag kan. Je bent in het bezit van een diploma voorbewerker/ autospuiter met minimaal 3 jaar ervaring op dit vakgebied. Aan alle merken auto’s werken is voor jou geen probleem. Je bent leergierig en flexibel ingesteld en in het bezit van een rijbewijs B. Het betreft een full time dienstverband.

Wij bieden jou

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een op jouw leeftijd, kennis en ervaring afgestemd marktconform salaris. Een ruime mogelijkheid voor opleiding en training met doorgroeimogelijkheden binnen een enthousiast en gemotiveerd team. De voordelen van een solide en op de toekomst gerichte onderneming.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in de vacature of nog vragen, dan zo spoedig mogelijk contact op met: Enzio Brouner op 0495 769 101

Reageer op de vacature:

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Website ontwikkeld door
MediaMindz