Als timmerman maak, repareer en monteer je houten onderdelen. Als je komt te werken als timmerman, dan ga je aan het werk op een bouwplaats waar nieuwbouw woningen of bedrijfspanden worden gebouwd of werk je aan (grote) renovatieprojecten. Ook kan het zijn dat je service en onderhoud klussen verricht.
Werken als timmerman is een veel gevraagde functie binnen de bouw. Timmermannen/-vrouwen houden zich bezig met het vervaardigen van diverse houtsoorten. Dit kan zowel in een nieuwbouw of renovatie omgeving. Maar het kan ook door meer fijn werk te verrichten. Op dat moment ben je interieurbouwer of schrijnwerker. Een timmerman is een populaire functie bij bedrijven omdat een timmerman vaak de potentie heeft om als “allround vakman” te worden ingezet.
Als timmerman zou je op verschillende locaties kunnen werken. Als bouwtimmerman kun je komen te werken in een nieuwbouw project, renovatie project of je werkt als servicemonteur.
Introductie Ben jij een ervaren ZPP timmerman met een passie voor renovatie en onderhoud? Voor een project in de regio Ospel zijn wij per direct op zoek naar een vakman die graag de handen uit de mouwen steekt. Renovatie en […]
Introductie Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde timmerman voor nieuwbouwprojecten. Ben jij de timmerman die met precisie en passie timmert aan zijn meesterwerk? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Introductie Ben jij een gepassioneerd houtbewerker en houd jij ervan om mooie gebouwen te realiseren? Dan is deze functie echt iets voor jou! Bij Bouwbedrijf Baken kom je te werken in een fijn team met een gemoedelijke werksfeer. Wij zoeken […]
In Nederland volg je normaliter de opleiding Timmerman niveau 2 of Allround timmerman niveau 3 om je carrière te beginnen als timmerman. Heb je in België de opleiding gevolgd. Dan is dat na afronding van het BSO / TSO richting timmerwerker, of schrijnwerker.
Wil je werken als timmerman, dan is het lezen van bouwtekeningen de belangrijkste eigenschap die je moet bezitten. Bouwtekeningen dienen exact te worden geïnterpreteerd door de Timmerman. Maakt de timmerman een fout, dan kan dit grote gevolgen hebben voor de constructie. Denk bijvoorbeeld aan het niet juist plaatsen/ondersteunen van een steunbalk, kan catastrofale gevolgen hebben van de rest van de constructie en dit kan zelfs tot instorting van een gebouw leiden. Als timmerman ben je werkzaam als nieuwbouwtimmerman, renovatie timmerman of timmerman voor service & onderhoud.
Een nieuwbouwtimmerman is werkzaam op grote projecten en werkt meestal voor een aannemer of onderaannemer. Een nieuwbouwtimmerman houdt van hard werken en is vooral bezig met fysiek zwaar werk. Daarnaast werkt een nieuwbouwtimmerman vaak in grotere groepen en met meerdere mensen op een project. Werkzaamheden die een Timmerman verricht is het maken van funderingen, het opbouwen van metselprofielen en het afstellen van trap skeletten.
Een renovatietimmerman houdt zich bezig met verbouwingen van bestaande panden binnen de utiliteit en woningbouw. Voorbeelden hiervan zijn het opknappen van een serie huurwoningen of het opknappen van een kerk tot een boekenwinkel.
Timmermannen die hier werken zullen voorzichtiger aan de slag moeten gaan omdat het vaak monumentale of oude woningen betreffen. Werken als timmerman die in het renovatiewerk werkzaam is zal ook te maken krijgen met sloopwerk. Omdat bestaande muren, kozijnen of trappen uit het gebouw dienen te worden verwijderd.
Een timmerman Service & Onderhoud verricht veelal Service naar eindafnemers. Denk bijvoorbeeld huurders van een flat of woning, maar ook huizenbezitters die onderhoudscontracten hebben afgesloten met een vastgoedmanagementbedrijf of woningbouwcorporatie. Een timmerman Service & Onderhoud is veelal een “Manus van Alles”.
Naast het reguliere timmerwerk dient een Timmerman Service & Onderhoud ook basiskennis te hebben van bijvoorbeeld elektra of verwarmingsinstallaties. Daarnaast is het ook belangrijk dat een Service & Onderhoud Timmerman representatief is en klanten goed te woord kunnen staan.
Een aannemer is een gespecialiseerd bedrijf waar een projectontwikkelaar of particulier kan aankloppen om een bepaald werk te verrichten. Zeker op het moment dat een constructie van een pand wordt veranderd, is het verstandig om een aannemer te benaderen. Aannemers ontzorgen een klant in het gehele bouwproces. Ze zorgen voor een ontwerp, ze vragen waar nodig een vergunning aan én zorgen dat de juiste mensen op de juiste plaats aanwezig zijn om een bepaald project te verrichten. Aannemersbedrijven die wij bijvoorbeeld kennen zijn Laudy Bouw, Van Wijnen én Habenu.
Een timmerbedrijf is veelal “de light versie” van een aannemer. Vaak zit het onderscheid in twee zaken:
De categorie waar een timmerbedrijf vaak onder valt is “afbouw”. En voert werkzaamheden uit die geen betrekking hebben in de ruwbouw. Denk bijvoorbeeld aan het puur plaatsen van kozijnen, het afkitten van badkamers, het plaatsen van keukens, traprenovatie, en het aftimmeren van wanden en plafonds.
Vastgoedmanagementbedrijven zijn steeds populairder geworden voor woningbouwcorporaties of verhuurders in de vrije sector. Service & Onderhoudsbedrijven hebben veelal onderhoudscontracten waarbij ze klanten het hele onderhoud uit handen nemen. Zo hoeft een huurder alleen maar aan te geven dat ze een storing of probleem hebben, en de onderhoudsbedrijf zorgt dat het opgelost wordt. Het voordeel voor de verhuurder is dat ze niet meer alle materialen en vakkrachten hoeven in te huren. Tenslotte zijn verhuurders sneller geholpen op het moment dat ze een probleem melden.
Eén van de belangrijkste competenties die een timmerman moet bezitten is tekening lezen. Er zijn verschillende soorten tekeningen. Door te werken als timmerman werk je dagelijks met tekeningen. Soms staat er zoveel op een tekening dat er geen goed zicht meer is om er gegevens uit te halen. Het kan soms lastig zijn om te onderscheiden wat nu boven-, zij- of vooraanzicht is. Er zijn verschillende soorten tekeningen die in de bouw gebruikelijk zijn. Bouwtekeningen zijn in zes fases te onderscheiden. Per fase neemt het detailniveau van een werktekening toe. De laatste twee fases vallen nooit samen, maar dit zijn juist de fases die voor een timmerman relevant zijn:
Fase 1: Schetsontwerp
In een schetsontwerp geeft de opdrachtgever aan wat de wensen zijn voor het project. Bijvoorbeeld voor een dakkapel of voor het bouwen van een tuinhuis. Met het schetsontwerp kan een opdrachtgever eventueel naar de gemeente gaan om een vergunning aan te vragen.
Fase 2 Voorlopig ontwerp
In het voorlopig ontwerp wordt het schetsontwerp verder uitgewerkt. Eventuele eisen die vanuit de gemeente worden gesteld worden meegenomen in het ontwerp. In deze fase wordt ook van de ontwerper verwacht dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid.
Fase 3: Definitief ontwerp
In het definitief ontwerp worden alle puntjes op de I gezet. De bouwkundige uitwerking van het plan vindt voor het grootste gedeelte plaats in de fase definitief ontwerp. Waar alle wanden in de vorige fase nog met zwart zijn aangegeven, zijn alle wanden nu te onderscheiden, van spouwmuur tot lichte scheidingswand. Het ontwerp en de berekening van de constructie wordt in deze fase gestart.
Fase 4: Technisch ontwerp
Het technische ontwerp of wel de bestektekening is zeer belangrijk voor de planners/calculators of de inkopers. De belangrijkste functie van een bestektekening is als communicatiemiddel naar de aannemer. Op deze tekening staat namelijk precies uitgewerkt wat iedereen moet doen om het project af te ronden. Je kunt op een bestektekening bijvoorbeeld vinden wat de afgesproken werkwijze is en welke materialen er worden gebruikt. Dankzij deze tekening weet iedereen wat hij of zij moet doen om tot het juiste resultaat te komen. Bij grotere projecten gebruikt een aannemer de bestektekening vaak als onderligger voor zijn offerte.
Fase 5: Uitvoering gereed ontwerp (bij Nieuwbouw)
Bij deze fase komt de werktekening bij de timmerman terecht. Op de werktekening wordt op detailniveau weergeven op welke manier bepaalde onderdelen van een constructie moeten worden bevestigd. De werktekening heeft minder randzaken op de blauwdruk genoteerd staan. Dit maakt de tekening duidelijker voor de timmerman. Op de bouwtekening ziet de timmerman welke onderdelen verzameld moeten worden en welke hoe deze bevestigd moeten worden. De werktekening
Fase 6: Revisietekening (bij Renovatie)
Een revisietekening is een bouwtekening die de veranderingen ten opzichte van de oorspronkelijke tekening zichtbaar maak. Eigenlijk staat er op een revisietekening precies hetzelfde als op een uitvoering gereed ontwerp. Het grote verschil is dat de revisietekening de huidige situatie voorstelt. Daarnaast staan op een revisietekening ook elementen van andere bouwprincipes. Dit om te voorkomen dat een timmerman bijvoorbeeld een gasleiding raakt of een draagbalk verwijderd.
Als timmerman leer je hoe je een tekening kunt uitlezen en zelfstandig stelwerk kunt verrichten. Als 1e timmerman MOET je een tekening kunnen lezen om zelfstandig te werk te kunnen gaan. Op het moment dat een timmerman geen tekening kan lezen, zal hij als handlanger of 2e timmerman moeten werken.
Bouwtekeningen worden veelal in AutoCAD getekend. Hierin heeft de tekenaar/constructeur keuze uit drie mogelijkheden. De traditionele CAD tekening, een 3d model of een BIM (Building Information Management) model. In een Traditionele CAD tekening of 3d model worden tekeningen los van elkaar op verschillende tekeningen getoond. In een BIM tekening staan alle tekeningen uit een ander werk gebied op elkaar getekend. Een voordeel van een BIM is dat er een flinke efficiency-verbetering plaatsvindt omdat verschillende expertises tegelijkertijd op het zelfde moment aan het werk kunnen.
De kans op falen is tegelijkertijd bij de nieuwe BIM methode veel lager. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het plafond op een installatietechnische tekening lager is uitgetekend dan op een bouwkundige tekening. Dit kan uiteindelijk voor veel problemen zorgen, echter is dit bij de BIM methode niet meer het geval.
Bekisting is een tijdelijk aangebrachte mal waarin beton wordt gestort. De mal houdt het beton en doorgaans ook de wapening op zijn plaats tijdens het storten en uitharden. Deze mal kan bestaan uit verschillende materialen zoals hout, kunststof of staal. Wanneer het beton is uitgehard wordt de bekisting doorgaans verwijderd en in het geval van een systeembekisting opnieuw gebruikt.
Een bekisting wordt zo lang als beton wordt gestort gebruikt om dit beton netjes op zijn plaats te houden. Het is dus letterlijk een mal waardoor het beton zijn juiste vorm aan zal nemen. De bekendste vorm van bekisting is die van hout
Bekistingswerk komt altijd voor bij nieuwbouwprojecten en is fysiek zwaar werk. Houten bekistingen worden veel gebruikt vanwege de kosten en zijn makkelijk te monteren en te demonteren. Veel bedrijven geven de voorkeur aan houten bekistingen omdat de montagesnelheid het hoogste is. Houten bekistingen kunnen ongeveer vier keer worden gebruikt voordat ze moeten worden vervangen. Soms komt het ook voor dat er timmermannen zijn die zich alleen richten op het maken van bekistingen. Dan dragen ze de naam “betontimmerman” of “bekistingstimmerman”
Een metselprofiel is een houten of aluminium balk die gebruikt wordt om het metselwerk goed loodrecht en horizontaal uit te voeren. Een timmerman moet een metselprofiel kunnen plaatsen en stellen.
Het metselprofiel (stelprofiel) wordt daartoe meestal in de juiste stand gehouden met twee palen, twee latten die aan het profiel worden gespijkerd (als het hout is) of met aluminium schoren die in speciale gleuven passen van het profiel. Bijna altijd zal die stand loodrecht zijn. Tussen de metselprofielen worden horizontale draden (metselkoorden) gespannen als referentie om horizontaal te (blijven) metselen.
De profielen en de balken zorgen dus ervoor dat het metselwerk verticaal in een rechte lijn blijft, het koord zorgt voor een horizontale rechte lijn.
Kozijnen stellen en inhangen is een vak apart. Kozijnen worden vaak geplaatst door gespecialiseerde bedrijven. Kozijnen zijn er tegenwoordig in verschillen soorten en varianten. Allereerst is er een binnen en buitenkozijn
Buitenkozijnen hebben als doel warmte en lucht tegen te houden. Een buitenkozijn moet aan een aantal strenge voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden corresponderen met de NEN 2778, waarin is opgenomen welke methoden en normen er gehanteerd er gehanteerd moeten worden op inwendige en uitwendige constructies in een bouwkundig object.
Binnen kozijnen moeten ook aan deze voorwaarden voldoen maar het is vanzelfsprekend dat de eisen aan binnen kozijnen minder streng zijn dan aan buiten kozijnen.
Kozijnen zijn er in veel soorten en maten, de maten die het meest gebruikt worden zijn:
Een balklaag is een rij houten balken, die dient voor de ondersteuning van de vloer met zijn nuttige belasting (mensen, inventaris). De balklaag kan enkelvoudig zijn en bestaat dan uit een serie evenwijdig aangebrachte balken, die van muur tot muur loopt. Een samengestelde balklaag bestaat uit kleinere balkjes (Strijkbalken) die de vloer dragen, rustend op de onderslagbalk en de moerbalken kunnen op hun beurt worden ondersteund door een poer. Het werken met balklagen heeft enkele voor en nadelen bij het bouwen van een woning:
Voordelen
Nadelen
Een woning kan drie verschillende soorten balklagen bevatten:
Wanden timmeren ofwel wanden plaatsen zijn op verschillende methoden te onderscheiden. In een nieuwbouw woning worden wanden geplaatst om ruimten te scheiden. Bij renovatiewerk komt het vaak voor dat ruimten groter of juist kleiner gemaakt worden. Houten wanden leveren veel voordelen op, zo is het makkelijk om een houten wand te plaatsen en daarnaast bieden akoestische en isolerende oplossingen.
Er zijn 2 veelgebruikte oplossingen voor het plaatsen van wanden. De Gipsplatenwand/gyproc wand wordt het meest gebruikt door timmermannen. Naast de gipsplaten wand wordt er ook veel gewerkt met cellenbetonblokken. Echter is deze methode minder relevant voor timmermannen, cellen betonnen wanden worden vaak gemetseld of gelijmd. Het is meer voor de hand liggend dat deze methode wordt gebruikt door metselaars of lijmers.
Vrijwel het meest gebruikte en meest bekende materiaal bij een verbouwing binnenshuis zijn wel de gipsplaten. Gipsplaten zijn het ideale materiaal voor een makkelijke, snelle en keurige afwerking in huis. Lelijke muren kunnen hiermee snel weggewerkt worden en zelfs nieuwe muren worden makkelijk opgebouwd.
Vloeren timmeren gebeurt veel bij nieuwbouw. Een vloerconstructie wordt direct bovenop een balklaagconstructie gemaakt. Een timmerman dient een vloer nauwkeurig en zonder effenheden te plaatsen. Een vloer kan op twee manieren worden onderscheiden. In nieuwbouw of renovatie projecten worden vaak de draagvloer en/of de dekvloer gerenoveerd. De afwerkvloer wordt vaak door de bewoner of gebruiker geregeld.
Vloeren kunnen naar hun toepassingsgebied worden onderscheiden in:
Een vloer bestaat uit verschillende lagen
1. De draagvloer
De draagvloer zorgt voor het draagvermogen van een vloer. Een draagvloer kan over het volledig oppervlak worden ondersteund of het kan vrijdragend zijn. Bij verdiepingsvloeren is meestal sprake van geprefabriceerde elementen uit beton, hout, staal of een combinatie van deze materialen. Volledig ondersteunde draagvloeren bestaan hoofdzakelijk uit beton en worden ook wel aangeduid als elastisch ondersteunende vloeren. Verdiepingsvloeren kunnen op elk niveau in een gebouw worden aangebracht.
2. De dekvloer
Een dekvloer wordt bovenop de draagvloer aangebracht. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Het doel van de dekvloer is egaliseringen het toevoegen van geluidsisolatie of warmte-isolatie. Soorten dekvloeren zijn oa:
3. Afwerkvloer
De afwerkvloer is de laatste laag vloer voordat parket of vloerbedekking gelegd wordt. In de afwerkvloer zit vaak ook de vloerverwarming gelegd. En dit is vaak een vloer gemaakt van cement. De afwerkvloer wordt ook vaak dekvloer genoemd.
Trappen of traprenovatie monteur is een veelgevraagde functie binnen de bouw. Vaak worden trappen gerenoveerd of geplaatst door gespecialiseerde bedrijven. Traprenovatie en Trappenbouw is beide een secuur werk. Het grote verschil tussen trappen plaatsen en traprenovatie is dat het skelet van de trap bij traprenovatie blijft bestaan. Bij het Trappenbouw wordt een volledig trapskelet gebouwd en op gemonteerd dit ziet er als volgt uit:
Nadat het houten skelet is geplaatst kunnen de treden, stootranden en de tussentreden worden geplaatst. De treden worden vaak in de werkplaats gemaakt, maar kunnen ook op locatie op maat worden gesneden op locatie. Een voordeel hiervan is dat een timmerman slechts één keer naar de locatie hoeft te komen. Het voordeel van het maken in de werkplaats is dat de materialen sneller op maat gemaakt kunnen worden. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van een CNC- gestuurde machine. Dit is sneller én nauwkeuriger dan het op maat maken van trappen door middel van een handzaag of decoupeerzaag.
Trappenbouw = Trapskelet wordt vernieuwd of geplaatst
Traprenovatie = Treden, stootranden en tussentreden worden vernieuwd of geplaatst
Traprenovatiemonteurs is een combinatie tussen interieurbouw en bouw timmeren. Het is zeer nauwkeurig werk, maar is niet zo fijn als meubels en ander interieur. Trappenbouw is iets meer fysiek werk en de trapdelen moeten meestal door een kraan of door meerdere mensen worden geplaatst.
Stutten en stempelen wordt veel toegepast in de bouwkunde en is ook een belangrijke eigenschap om te bezitten als je gaat werken als timmerman. Het grote verschil tussen een stempel en een stut is dat een stempel veelal wordt gebruikt voor het ondersteunen van een horizontale as, en een stut wordt verticaal gebruikt bij het ondersteunen van een draagconstructie. Stutten en stempelen gebeurt veel bij renovatie en nieuwbouw werk. Een stempel dient vaak als tijdelijke oplossing van een bekisting. Dit bijvoorbeeld op het moment dat een bekisting wordt vervangen of verplaatst. Een stut wordt veel gebruikt bij het verplaatsen of vervangen van een draagmuur. Zonder het plaatsen van deze balken zou de constructie verzakken.
De draagbalk wordt ondersteund door meerdere stutbalken. Deze balken vervangen de muurconstructie die gesloopt is. Op de plaats van deze stutbalken moet de timmerman een constructie maken om later gipsplaten wanden te instaleren. Voordat een wand wordt verwijderd plaatst de timmerman meerdere stutten zodat de constructie niet inzakt. Stutten is ook een zeer belangrijke handeling die vrijwel iedere bouwplaats medewerker moet beheersen.
Het plaatsen van stut-/stempelwerk wordt vaak ook als medewerkers gezien als zeer intensief werk. In sommige gevallen wordt ook het stut-/en stempelwerk gecombineerd.
Een systeemplafond is oorspronkelijk een verlaagd plafond dat bestaat uit een roosterwerk waarop plafondplaten van bepaalde standaardafmetingen worden gelegd.
Door het roosterwerk ontstaat er een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond. Deze ruimte wordt gebruikt voor de aanleg van verschillende systeemleidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering.
Een systeemplafond wordt geplaatst door een frame of rooster op te hangen, waaraan het plafond door middel van bevestigingselementen wordt opgehangen of ingeschoven. Systeemplafonds worden tijdens de afbouwfase in de woning- of utiliteitsbouw gemaakt. Een 1e timmerman maakt het framewerk waarna een assistent de afwerking doet.
Skeletbouw is een specifieke bouwmethode, waarbij de belastingen die op een gebouw werken, zowel de verticale als de horizontale, door een geraamte of skelet worden overgebracht naar de fundering. Gevels, muren en tussenwanden hebben alleen een ruimt scheidende functie. Nadat de fundering is gestort wordt het houtskelet op zijn plaats gezet en bevestigd aan de fundering.
Een van de voornaamste redenen voor het uitvoeren van skeletbouw is dat het duurzamer is, en de onderdelen uit het houtskelet volledig recyclebaar is.
Daarnaast is het goedkoper om een houtskelet woning te kopen. Dit omdat de onderdelen vaak al geproduceerd worden in een werkplaats. Hierdoor hoeven minder man op de bouwplaats rond te lopen en is het proces efficiënt en goedkoop. Een prefab woning is in aanschaf ongeveer 30 % goedkoper dan een reguliere woning
Een voor de hand liggend nadeel van skeletbouw is dat er veel onderhoud wordt gevraagd aan de constructies. Bijvoorbeeld ter preventie van houtrotschimmel, houtworm of het uitzetten en krimpen door weersinvloeden. Houten bouwwerken hebben ook een kortere levensduur en zijn niet geschikt voor plaatsen met een vochtig of wisselend klimaat.
Een prefab timmerman werkt meestal met ongeveer 3 timmermannen op de bouw. Daarnaast werken in de werkplaats ook meerdere houtbewerkers/timmermannen om de onderdelen te prefabriceren.
Bij skeletbouw / prefab worden de volgende onderdelen in de werkplaats op maat gemaakt.
De wanden
In de wanden zien we een groot verschil als het op afwerking aankomt. Er zijn prefab kale wanden, wanden met kozijnen en wanden waar ook de beglazing en deuren al in zitten de zogenaamde kant en klare wanden. Ook in het materiaal zien we verschillen. De wanden kunnen vervaardigt worden uit zowel beton als hout. In uitzonderlijke gevallen kan ook kunststof gebruikt worden.
Het dak
Prefab daken komen veelal in panelen, soms bestaat het onderdeel ook uit het gehele dak. De daken zijn vaak kaal met enkel de gaten voor eventuele vensters echter zijn er ook volledig afgewerkte daken waar de dakdekking ook in de fabriek gefabriceerd en geïnstalleerd is.
De vloer
Prefab vloeren bestaan vaak uit vloerdelen. Deze worden op de bouwplaats neergelegd en verbonden. Een volledige vloer uit een deel van prefab komt niet vaak voor (tenzij het een kleine vloer betreft). Grote vloeren welke uit een deel moeten bestaan worden op locatie gestort en zijn dus niet prefab.
De dakkapel
Een prefab dakkapel is een volledig afgewerkte dakkapel welke enkel nog op het dak geplaatst moet worden. De ramen, dakdekking en eventuele andere onderdelen zijn al gemonteerd en hierdoor kan de dakkapel super snel geplaatst worden.Dit heeft het voordeel dat de tijd dat er een gat in het dak zit minimaal blijft.Slecht weer is dus een veel kleiner risico bij het plaatsen van een prefab dakkapel.
Het gemiddeld salaris voor Timmerman o.b.v. 40 uur is €2.736 bruto per maand. Het gemiddelde bedrag is samengesteld uit vacatures van de afgelopen 36 maanden. Ervaring, leeftijd, locatie, vakantiegeld of eventuele bonussen zijn in de berekeningen niet meegenomen, omdat deze werkgever-afhankelijk zijn. Wil je werken als timmerman? Neem contact op en wij helpen je aan een leuke baan!
*Let op! Het genoemde salaris is een indicatie van wat je zou kunnen verdienen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het getoonde bedrag en kunnen hoger of lager uitvallen. Salaris indicatie 13 januari 2023. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Introductie Ben jij een ervaren timmerman, afbouwmonteur of klusser en op zoek naar een uitdagende werkplek? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!
Introductie Ben jij een onderhoudsmedewerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een allrounder die een bijdrage wilt leveren aan onze high tech projecten in de regio. Ben jij handig en lijkt het je […]
Introductie Veel vrijheid, nooit meer in de file, een gezellig familiebedrijf! Op zoek naar een baan als allround timmerman in de regio Helmond? Ben jij super handig in het renoveren en onderhouden van woningen? Dan pas jij bij onze hechte […]
Introductie Op zoek naar een baan als renovatie timmerman in de regio Eindhoven? Ben jij super handig in het renoveren en onderhouden van woningen? Dan pas jij bij onze hechte familie! (DUTCH ONLY)