VACATURES | CONTACT |

Tractorchauffeur

Introductie

Voel jij je thuis achter het stuur? Hou je van afwisseling in je werk? Ben jij een aanpakker die met precisie te werk gaat? Dan ben jij de tractorchauffeur die wij in Landgraaf zoeken!

(meer…)

Stratenmaker

Introductie

Wil jij werken bij een van de specialisten binnen de Infra? Duidelijke taken, lekker doorwerken, gezellige collega’s en telkens nieuwe projecten zodat het niet kan vervelen. Klinkt dit als de ideale werkplek voor jou? solliciteer direct!

(meer…)

Asbestsaneerder

Introductie

Wij zijn opzoek naar Asbestsaneerders die in het bezit zijn van DAV1. Ben jij toe aan een nieuwe opdrachtgever met veel mogelijkheden, reageer dan snel!

(meer…)

Leerling Grondwerker

Introductie

Aanpakkers gezocht! Wij zoeken Enthousiaste Leerling Grondwerkers die gewoon willen werken en zich verder willen ontwikkelen in de Infra branche! 

(meer…)

APV Monteur

Introductie

APV Monteur gezocht die per direct beschikbaar is! Ben jij ervaren en ben jij beschikbaar? Reageer dan nu!

(meer…)

Stratenmaker-hovenier

Introductie

Met Spoed zoeken wij enthousiaste Stratenmakers die voor een leuke opdrachtgever in het Groen willen werken! Ben jij de harde werker die weet van aanpakken. Dan zoeken wijn jou!

(meer…)

Hovenier

Introductie

Wij zoeken een enthousiaste hovenier die opzoek is naar een nieuwe uitdaging. Heb jij  enige ervaring in het Groen en wilt jij je verder ontwikkelen in het vak? Dan hebben wij de ideale opdrachtgever voor jou! Reageer nu…

(meer…)

Uitvoerder Elektra

Introductie

Ben jij een ervaren Uitvoerder in de Elektra en toe aan een nieuwe uitdaging? Óf ben jij bereid alles te leren om Uitvoerder te worden? Solliciteer dan snel en kom werken bij een prachtig bedrijf in de ondergrondse Infra!

(meer…)

Dumperchauffeur

Introductie

Heb jij ervaring als dumperchauffeur en wil jij graag fulltime werken? Wij zijn met spoed op zoek naar die enthousiaste en gemotiveerde dumperchauffeurs. Geïnteresseerd in deze vacature, lees dan snel verder en maak een afspraak!

(meer…)

Grondwerker

Introductie

Wij zoeken Enthousiaste kandidaten die graag in de buitenlucht werken in weer en wind! Wil jij je graag verder ontwikkelen in de Infra? Reageer dan nu en wij helpen jou verder!

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek