VACATURES | CONTACT |

Timmerman (M/V)

Introductie

Ben jij een ervaren Timmerman óf Timmervrouw en wil je aan de slag als Timmerman of Vrouw in de Nieuw & Renovatiebouw? Lees dan snel verder voor meer informatie over de functie en hoe je moet solliciteren!

(meer…)

Meewerkend voorman

Introductie

Vind jij het leuk de verantwoording te nemen en jouw team aan te sturen? Om samen een mooi eindresultaat neer te zetten? Knelpunten voorzien en preventief oplossingen bedenken? Dan hebben we nu de leukste werkplek voor jou! Ga direct aan de slag als meewerkend voorman binnen een gezellig team in Valkenburg! 

(meer…)

Asbestsaneerder

Introductie

Wij zijn opzoek naar Asbestsaneerders die in het bezit zijn van DAV1. Ben jij toe aan een nieuwe opdrachtgever met veel mogelijkheden, reageer dan snel!

(meer…)

Allround Bouwmedewerker

Introductie

Ben jij handig en hou je van werken met je handen, heb je ervaring met schilderen, metselwerk, stucwerk of wil je dit graag leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Wil je meer weten lees dan snel verder!

(meer…)

Metselaar

Introductie

Ben jij een ervaren Metselaar en draag jij graag je steentje bij? En zou je dit eventueel willen combineren met het stellen van profielen of lichte timmer werkzaamheden? Kom langs voor een gesprek en ga aan de slag als ervaren Metselaar! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Timmerman ervaren

Introductie

Ben jij die ervaren Timmerman die verstand heeft van het bouwen van huizen en villa’s? Ga dan aan de slag als Ervaren Timmerman! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Monteur Zonnepanelen

Introductie

Ben jij een Monteur die verstand heeft van Zonnepanelen? En ben jij begaan met duurzame energie? Lees dan deze vacature rustig door en bekijk de mogelijkheden als Zonnepanelen Monteur via SOMA Works.

(meer…)

Leerling Timmerman

Introductie

Zin om te Timmeren aan je eigen toekomst en wil je gegarandeerd zijn van een vaste baan? Ga dan aan de slag als aankomend Leerling Timmerman! Door aan de slag te gaan als Leerling Timmerman krijg jij én betaald én je leert een vak! 

(meer…)

Nieuwbouw Timmerman

Introductie

Toe aan een nieuwe uitdaging in de Utiliteitsbouw? Start dan als Nieuwbouw Timmerman en ga aan de slag op toffe projecten! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Allround Timmerman

Introductie

Ben jij een ervaren Allround Timmerman en wil je werken op toffe projecten zoals ASML óf wil je liever aan de slag op een minder grote bouw? Alles is mogelijk! solliciteer direct voor deze functie als Allround Timmerman!

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek