VACATURES | CONTACT |

Isolatiemonteur M/V

Introductie

Heb jij geen hoogte of- engtevrees en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een opdrachtgever, uit Nuth, zijn wij opzoek naar Isolatiemonteur M/V. Wil jij meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder.

(meer…)

Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA)

Introductie

Wil jij werken voor een gespecialiseerd bedrijf in de isolatie en asbesttechniek? Ben jij die persoon die goed kan plannen en organiseren? Voor een bedrijf uit Nuth, zijn wij opzoek naar een Deskundig Toezichthouder Asbest. Zie jij jezelf hierin terug? Lees dan snel verder hieronder! 

(meer…)

Monteur Passieve Brandpreventie

Introductie

Wil jij een steen bijdragen aan de veiligheid van anderen? Voor een goed georganiseerde opdrachtgever uit Nuth, zijn wij opzoek naar een Monteur Passieve Brandpreventie. Wil jij meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder….

(meer…)

Asbestsaneerder DAV/1 en DAV/2

Introductie

Heb jij ervaring in de asbesttechniek en opzoek naar een nieuwe job? Bij een sterk groeiende organisatie uit de regio Parkstad, zijn wij op zoek naar DAV/1 en DAV/2 Asbestsaneerders. Wil jij meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder. 

(meer…)

Sloper

Introductie

Krijg jij een kick van dingen te slopen? Ben jij fysiek in topvorm en een echte doorzetter? Wij  zijn opzoek naar een Sloper voor een opdrachtgever uit Brunssum. Lijkt je dit wat? Lees dan snel verder…

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek