VACATURES | CONTACT |

Leidingwerker/ Grondwerker

Introductie

Ben jij een ervaren leidingwerker / Grondwerker en ben jij op zoek naar een nieuwe omgeving om jezelf te overtreffen? Hou jij van complexe projecten en veer variatie in je werk! Reageer dan snel!

(meer…)

Werkvoorbereider Staalbouw

Introductie

Wil jij een bijdrage leveren aan de voorbereidingen van de meest uiteenlopende projecten in de staalbouw? Dan zoeken wij jou!
Heb jij al werkervaring opgedaan in de staalbouw en ben je klaar voor de volgende stap? Wacht dan niet langer en reageer direct!

(meer…)

Uitvoerder in de Staalbouw

Introductie

Heb jij een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel en neem je gemakkelijk de leiding? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Heb jij daarnaast enkele jaren ervaring in de staalbouw en ben je klaar voor de volgende stap? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!

(meer…)

Meewerkend Voorman in de Staalbouw

Introductie

Heb jij kennis en ervaring in de staalbouw en ben jij een echte kartrekker? Dan zoeken wij jou!

Heb jij daarnaast een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en neem je graag de leiding in een team? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!


(meer…)

Flensmonteur

Introductie

Heb jij affiniteit met techniek en wil jij graag als flensmonteur in de staalbouw aan de slag? Dan zoeken wij jou!
Ben jij daarnaast op zoek naar een organisatie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen? Neem dan snel contact met ons op!

(meer…)

Operator

Introductie

Wil jij aan de slag in een modern staalverwerkend bedrijf, waarbij de belangrijkste waardes ontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan? Lees dan snel verder!

(meer…)

Administratief medewerker

Introductie

Wil jij aan de slag als administratief medewerker bij een jong en dynamisch bedrijf in de staalbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou, voor een jong en dynamisch bedrijf in de regio Parkstad zijn wij namelijk op zoek naar een administratief medewerkster.

(meer…)

Plaatwerker vliegtuigen

Introductie

Heb jij altijd al willen werken aan vliegtuigen? Dan zoeken wij jouw! 

Voor een van onze topwerkgever op vliegveld Maastricht Aachen Airport zijn wij opzoek naar meerdere plaatwerkers.

(meer…)

Sheet Metal Worker

Introductie

Have you always had a fascination with aircraft and would you love to work on this? Then we are looking for you!

Would you like to contribute to the maintenance of a wide range of aircraft as an sheet metal worker Then don’t wait to respond and contact us immediately!


(meer…)

Apparatenbouwer

Introductie

Ben je graag bezig in de werkplaats met het samenstellen van vaten en tanks? Kun je aan de hand van tekeningen en specificaties de juist werkmethode bepalen? Dan zoeken wij jou! 

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek