VACATURES | CONTACT |

Dakdekker Vlakke daken

Introductie

Heb jij ervaring als Dakdekker op vlakke daken? En ben je zoekende naar een nieuwe uitdaging óf ben je je aan het oriënteren op een nieuwe baan? Lees dan deze vacature zorgvuldig door en ga aan de slag als Dakdekker vlakke daken! 

(meer…)

Planner

Introductie

Ben je sterk in puzzelen en krijg je ‘good vibes’ van dynamisch werk? Ben jij de Planner die wij zoeken. Lees dan snel verder en wellicht wordt jij onze nieuwe Service Planner.

(meer…)

Leerling dakdekker

Introductie

Al enige ervaring opgedaan als Dakdekker? En wil je je hierin verder ontwikkelen? Solliciteer dan nu voor de functie Leerling Dakdekker en ontwikkel je zelf tot een echte handyman! Lees snel verder wat deze vacature in houd!

(meer…)

Leerling zonnepanelenmonteur

Introductie

Heb je affiniteit met de nieuwste ontwikkelingen rondom verduurzamen én wil jij hier iets in betekenen? Ga dan aan de slag als Leerling Zonnepanelenmonteur! Lees snel verder voor meer informatie en hoe je kunt solliciteren.

(meer…)

Leerling Dakdekker

Introductie

Zoek jij het graag hoger op en ben je bereid een mooi vak te leren in de techniek? Ga dan starten als aankomend Leerling Dakdekker en verdien de kost met je blote handen! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Werkvoorbereider/calculator

Introductie

Ervaring als Dakdekker óf als Werkvoorbereider / Calculator & wil je switchen van baan? Ga dan aan de slag als Werkvoorbereider / Calculator bij een top dakdekkersbedrijf uit Echt. Lees snel verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

(meer…)

Leerling Dakdekker

Introductie

Wil jij het liever hogerop zoeken en je handjes laten wapperen in de technische branche? Ga dan als Leerling Dakdekker de hoogte in! Lees snel verder hoe je kunt solliciteren en wij nemen direct contact op!

(meer…)

Dakdekker vlakke daken

Introductie

Ben jij een ervaren Dakdekker met specialisatie in Vlakke daken? Dan hebben wij de ideale baan voor je! Ga aan de slag als Dakdekker vlakke daken en lees verder voor de vele mogelijkheden.

(meer…)

(Leerling) Dakdekker

Introductie

Voor een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de loodgieters en dakdekkersbranche zijn wij opzoek naar een leerling dakdekker. Dus ben jij opzoek naar een baan als dakdekker.

Lees dan snel verder!

(meer…)

Assistent Dakdekker

Introductie

Ben jij een ervaren Dakdekker die zich wilt gaan ontwikkelen voor een hogere functie in de Werkvoorbereiding en Uitvoering? Ga dan aan de slag als Assistent Dakdekker! Lees snel verder voor meer informatie en de mogelijkheden!

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek