VACATURES | CONTACT |

Groenvoorziener

Introductie

Ben jij iemand die graag in de buitenlucht aan de slag gaat en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij jou in de regio? Reageer dan snel en laat je verassen door de mogelijkheden als Groenvoorziener!

(meer…)

Medewerker Groenvoorziening

Introductie

Ben jij in het bezit van een stel groene vingers? Vind jij het heerlijk om op je eigen tempo buiten aan de slag te gaan? Dan ben jij de persoon waarnaar wij op zoek zijn!

(meer…)

Voorman Groenvoorziening

Introductie

Ben jij een echte voorman in de groenvoorziening? Ben je tevens op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!


(meer…)

Groenvoorziener

Introductie

Ben jij een enthousiaste Groenvoorziener, werk jij graag in de buitenlucht en vind jij het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen. Dan hebben wij een leuke nieuwe uitdaging voor je!

(meer…)

Groenvoorziener Seizoen

Introductie

Groenvoorzieners Seizoen gezocht die de komende maanden wil knallen in de Groen sector!! Geen ervaring geen probleem! Snel aan het werk reageer dan nu en volgende week mag je straten!

(meer…)

Allround Machinist

Introductie

Zit jij het liefste op de tractor of ben je graag bezig met grote en zware machines? Ga dan aan de slag als Allround Machinist! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Leerling Hovenier

Introductie

Ben je lekker begaan met de natuur en wil je graag de handen uit de mouwen steken? Vind je het leuk om lekker bezig te zijn in je eigen tuin en wil je graag hier een fulltime baan van maken? Ga dan aan de slag als Leerling Hovenier! Solliciteer direct…

(meer…)

Hovenier aanleg

Introductie

Werk jij graag met je handen én in de buitenlucht? Als Hovenier aanleg weet jij als geen ander hoe fijn het is om in de natuur te werken! Ga aan de slag als Hovenier aanleg en solliciteer direct voor deze fantastische functie!

(meer…)

Hovenier Onderhoud

Introductie

Is jouw hobby tuinieren? Én wil je van je hobby je beroep maken? Dat kan nu! Ga aan de slag als Hovenier Onderhoud in de omgeving van heel Noord en Zuid-Limburg. Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Hovenier Aanleg

Introductie

Werk jij graag in de buitenlucht en wil jij graag werken aan projecten bij Europees marktleider in het groen? Wil jij nu ook het onderscheid maken en werken aan ‘Groene oplossingen’, dan zoeken wij jou! Maak snel een afspraak voor meer info!

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek