VACATURES | CONTACT |

Hovenier

Introductie

Ben jij een Hovenier en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!


(meer…)

Stratenmaker-hovenier

Introductie

Met Spoed zoeken wij enthousiaste Stratenmakers die voor een leuke opdrachtgever in het Groen willen werken! Ben jij de harde werker die weet van aanpakken. Dan zoeken wijn jou!

(meer…)

Hovenier

Introductie

Wij zoeken een enthousiaste hovenier die opzoek is naar een nieuwe uitdaging. Heb jij  enige ervaring in het Groen en wilt jij je verder ontwikkelen in het vak? Dan hebben wij de ideale opdrachtgever voor jou! Reageer nu…

(meer…)

Medewerker Hovenier

Introductie

Medewerker Hovenier gezocht die zich graag verder wilt ontwikkelen tot een volwaardige Hovenier!

(meer…)

Hovenier onderhoud

Introductie

Heb jij plantenkennis én werk jij graag in de buitenlucht? Voor een familiebedrijf , uit Heerlen, zijn wij opzoek naar een hovenier onderhoud. Wil jij meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder. 

(meer…)

Hovenier onderhoud

Introductie

Ligt jou hart in het tuinieren en weet jij alles over bloemen en planten? Ga dan aan de slag als Hovenier Onderhoud! Lees deze vacature rustig door en solliciteer direct!

(meer…)

Hovenier aanleg

Introductie

Sta jij graag tussen de bloemen en de planten en ben je daarnaast ook nog eens onwijs technisch aangelegd? Ga dan aan de slag als Hovenier in de Aanleg en lees snel verder!

(meer…)

Meewerkend voorman aanleg/onderhoud

Introductie

Ben jij een echt buitenmens en werk jij graag in de tuin? Voor een mooie opdrachtgever uit Nuth zijn wij opzoek naar een meewerkend voorman aanleg/onderhoud. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder.

(meer…)

Hovenier Aanleg & Onderhoud

Introductie

Werk jij graag in de buitenlucht en wil jij je steentje bijdragen aan een mooie afgeleverde tuin? Voor een mooie opdrachtgever uit Nuth, zijn wij opzoek naar een hovenier aanleg & onderhoud. Wil jij meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder. 

(meer…)

Ploegleider hovenier onderhoud

Introductie

Ben jij een echte teamspeler die van uitdagende projecten houd? Wil jij graag aan de slag bij een groeiend, fris en energiek bedrijf? Ben jij de persoon die we zoeken? Lees dan snel verder!

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek