VACATURES | CONTACT |

Leerling monteur Shutters

Introductie

Wij zijn op zoek naar een monteur of leerling monteur shutters. Als interieurbouwer shutters ben je verantwoordelijk voor het inmeten, bouwen en installeren van shutters op maat. Wij zoeken iemand met een passie voor interieur, oog voor detail en de vaardigheden om nauwkeurig te werken.

(meer…)

Meubelmaker

Introductie

Ben jij een ervaren Interieurbouwer of Timmerman én werk je graag secuur en precies. Krijg jij voldoening om een project perfect af te ronden? Ga dan aan de slag als Meubelmaker! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Bouwhulp

Introductie

Wil jij een steentje bijdragen aan je eigen toekomst? Voor een bouwbedrijf uit Schinnen zijn wij opzoek naar een allround bouwhulp. Wil jij meer weten over de deze vacature? Lees dan snel verder….

(meer…)

Monteur Interieurbouw

Introductie

Ben jij een handige Harrie én weet jij hoe je een kast moet monteren? Voor een familiaire opdrachtgever zijn wij opzoek naar een monteur interieurbouw. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder

(meer…)

Adviseur buitendienst Shutters

Introductie

Ben jij graag onderweg? Lijkt het jou leuk om met je eigen bus mensen te adviseren over een van een belangrijk onderdeel van het huis? Heb jij een goed inlevingsvermogen en heb je tegelijkertijd een commerciële drive? Dan is dit de functie waar jij naar op zoek bent! 

(meer…)

Monteur Raamdecoratie

Introductie

Werk jij graag met je handen en heb je technisch inzicht? Oog voor detail en secuur werken ligt helemaal in jouw straatje. Ga aan de slag als monteur raamdecoratie. Je gaat werken op locatie om shutters te plaatsen. Tegen een aantrekkelijk salaris en een fijne werkgever. Bij deze opdrachtgever liggen tevens mooie kansen om door te groeien.

(meer…)

Chauffeur C

Introductie

Ben jij graag op pad voor het werk en ben jij die vrolijk koerier met technische inzicht? Hou jij ervan om de klanten in midden- en zuid Limburg te voorzien van hun bestelde meubels? Ben jij ook nog eens handig en ben jij goed in meubels monteren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

(meer…)

Montage Medewerker

Introductie

Heb jij twee rechterhanden én opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze opdrachtgever uit de Schinnen, zijn wij opzoek naar een montage medewerker. Wil jij meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder.

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek