VACATURES | CONTACT |

Leerling Installatiemonteur

Introductie

Wil jij aan de slag als Leerling Installatiemonteur waarin je jezelf kunt opwerken tot een zelfstandig en volwaardig monteur? lees dan snel verder! Ben je representatief en heb je de wil om altijd bij te leren? Neem dan snel contact met ons op!

(meer…)

Elektromonteur Woningbouw

Introductie

Ben jij een ervaren elektromonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de woningbouw? Dan zoeken wij jou!

Wil je daarnaast graag aan de slag bij een gezellig familiebedrijf? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!

(meer…)

Loodgieter

Introductie

Ben jij op zoek naar een functie als Loodgieter? Lees dan snel verder! Kun jij zelfstandig aan de slag in de installatietechniek? Neem dan snel contact met ons op!

(meer…)

Installatiemonteur

Introductie

Ben jij op zoek naar een functie als Installatiemonteur? Lees dan snel verder! Streef jij ernaar om altijd de beste service aan te bieden? Neem dan snel contact met ons op!

(meer…)

Werkvoorbereider installatietechniek

Introductie

Heb jij een behoorlijke ervaring in de installatietechniek en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan zoeken wij jou!

Heb jij daarnaast de organisatie skills om diverse projecten te kunnen coördineren en voorbereiden? Wacht dan niet langer en reageer direct!

(meer…)

Service Coördinator

Introductie

Wil jij aan de slag als Service Coördinator? Lees dan snel verder! Ben jij iemand die een goed overzicht houdt en alles goed uitzet naar je medecollega’s? Neem dan snel contact met ons op!

(meer…)

Meet- en regeltechnicus

Introductie

Heb jij een groot probleemoplossend vermogen en werk je graag op verschillende locaties? Dan zoeken wij jou! Heb jij daarnaast ervaring als meet- en regeltechnicus en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact op!

(meer…)

Servicemonteur

Introductie

Wil jij aan de slag als Servicemonteur voor dé totaal installateur in de regio parkstad? Ben je een ervaren Servicemonteur met veel allround kennis in het vakgebied? Dan zijn wij opzoek naar jou! Ben je leergierig en wil je met de nieuwste materialen werken? Lees nu snel verder en reageer!

(meer…)

Leerling monteur Riolering

Introductie

Heb jij interesse in grondwerk en wil je leren hoe je leidingwerk goed monteert?
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een grote opdrachtgever in Heerlen, zijn wij op zoek naar een leerling rioleringsmonteur!

(meer…)

Installatie monteur WTB

Introductie

Ben jij een ervaren Installatie monteur WTB en wil jij bij een middelgroot internationaal  en wil jij je carrière voortzettend bij een top bedrijf? Dan lees snel verder!

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek