VACATURES | CONTACT |

Metselaar

Introductie

Wil jij meer dan alleen metselwerk uitvoeren, jouw kennis breder in leren zetten en werken bij een top bedrijf met echte vakspecialisten? Dan is dit je kans! Bij deze baan is geen project hetzelfde. Van renovatie tot nieuwbouw. De ene keer spring je bij in het bouwen van een balkon en de andere keer wordt je ingezet bij het renoveren van een hele verdieping. Bij dit leuke bedrijf in Valkenburg krijg jij de kans om met een gezellig team je ervaring in te zetten en uit te groeien tot een allround specialist.

(meer…)

Metselaar

Introductie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als metselaar? Voor een klein en gezellig metselbedrijf uit de regio Parkstad, zijn wij opzoek naar een metselaar. Wil jij meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder.


(meer…)

Handlanger Metselaar

Introductie

Ben jij een echte teamplayer en schuw jij fysiek werk niet? Ben jij de bouwsteen die wij zoeken?  Voor onze opdrachtgever uit Parkstad zijn wij opzoek naar een handlanger metselaar! Wil jij meer weten over deze vacature? Lees snel verder….

(meer…)

Metselaar

Introductie

Wil jij werken als Metselaar in een sfeervol en professioneel team? Wil jij je steentje bijdrage aan een mooi afgewerkt project?

Lees dan snel verder…

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek