VACATURES | CONTACT |

Schilder

Introductie

Ben jij die ervaren schilder die toe is aan een nieuwe werkgever? Per direct zijn wij op zoek naar ervaren schilders in de regio Maastricht. Mocht je meer willen weten, maak dan snel een afspraak!

(meer…)

Schilder

Introductie

Ervaring in de Schilders branche en kleur je altijd binnen de lijntjes? Dan is een nieuwe baan als (Allround) Schilder echt iets voor jou! Voor meer informatie lees dan rustig verder en solliciteer direct!

(meer…)

Monteur glaszetter

Introductie

Werken en leren tegelijk echt iets voor jou? Ga dan aan de slag als aankomend Monteur glaszetter! Lees verder voor meer informatie en de mogelijkheden om te solliciteren!

(meer…)

Ervaren Schilder

Introductie

Ben jij die ervaren schilder die toe is aan een nieuwe uitdaging? Wij kunnen je helpen! Maak snel een afspraak.

(meer…)

schilder M/V

Introductie

Ervaren Schilders M/V gezocht die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en die graag in de omgeving Maastricht werkzaam wilt zijn! 

(meer…)

Schilder (M/V)

Introductie

Ben jij een ervaren Schilder (M/V) en toe aan een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als Schilder (M/V) in de omgeving van Limburg op uitdagende projecten!

(meer…)

Schilder (M/V)

Introductie

Ben jij een ervaren Schilder (M/V) in hart en nieren? Toe aan een nieuwe uitdaging, of vanuit je hobby? Ga dan aan de slag als Schilder in de omgeving van Weert en omstreken!

(meer…)

Schilder

Introductie

Is schilderen jouw passie? Voor een opdrachtgever, uit de regio Parkstad, zijn wij opzoek naar een schilder. Wil jij meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder. 

(meer…)

Timmerman

Introductie

Ben jij de kandidaat die goed met houtbewerking is én die toe is aan een nieuwe uitdaging? Voor een mooie opdrachtgever uit de regio Parkstad, zijn wij opzoek naar een Timmerman. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder. 

(meer…)

Schilder

Introductie

Werk jij secuur én opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een opdrachtgever uit Kerkrade, zijn wij opzoek naar een schilder. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder.

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek