VACATURES | CONTACT |

Sloper

Introductie

Sloop jij ook altijd net te veel dan nodig is? Dan is dit dé baan voor jou! Ga aan de slag als Sloper en maak alles kapot wat maar kapot kan! Solliciteer direct en ontvang meer informatie, of lees deze vacature aandachtig door!

(meer…)

Asbestsaneerder

Introductie

Heb jij ervaring als Asbestsaneerder óf ben je bereid dit prachtige vak te leren? Ga dan aan de slag als Asbestsaneerder! Lees verder voor meer informatie.

(meer…)

Sloper

Introductie

Wij zoeken enthousiaste Slopers die het vak willen leren!

Ben jij fysiek goed in orde en durf jij deze uitdaging aan?

Stop dan met zoeken en reageer nu en begin morgen!!

(meer…)

Sloper

Introductie

Heb jij het in je om als sloper aan de slag te gaan voor een prachtig bedrijf dat gevestigd is in Limburg? Hou je van hard werken en weet jij van aanpakken? Wij zoeken slopers en demontage medewerkers voor het slopen of strippen van gebouwen. Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Kraanmachinist

Introductie

Ben jij een ervaren kraanmachinist die graag een nieuwe uitdaging aan wilt gaan? Wij zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor graaf en sloop werkzaamheden. Voel jij je prettig in je cabine en ben jij samen met de machine één? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ga aan de slag als kraanmachinist in de omgeving van het mooie Limburg! Lees verder voor meer informatie en salarisvoorwaarden.

(meer…)

Demontage medewerker

Introductie

Heb jij ervaring in de bouw of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een relatie uit Brabant zijn wij op zoek naar demontage medewerkers. Als demontage medewerker ga jij slopen met beleid. Jij geeft sloopmateriaal een 2e leven in de bouw. Benieuwd naar deze vacature? Lees dan snel verder…

(meer…)

Allround monteur (graaf)machines

Introductie

Ben jij handig en werk je graag met je handen? Ga aan de slag als allround werkplaats monteur. Sleutelen aan alles op het gebied van grote kranen en allerhand materieel wie wilt dat nou niet? Lees verder voor meer informatie en solliciteer direct…

(meer…)

(Leerling) Sloper

Introductie

Wil jij aan de slag binnen de bouw en vind je het leuk om fysiek werk te verrichten. Ga aan de slag als sloper! 

(meer…)

Asbestsaneerder DAV-1 / DAV-2 / DTA

Introductie

Heb jij alle expertise op het gebied van asbest sanering, beschik je over de juiste papieren óf wil je een nieuw vak leren en uitoefenen? Dat kan! Je komt te werken bij een prachtig bedrijf uit Eindhoven die experts zijn op het gebied van slopen en asbestsaneren. Denk je het in je te hebben om aan de slag te gaan als asbestsaneerder? Dan is dit de ultieme kans! Lees snel verder voor meer informatie…

(meer…)

Betonboorder/Zager

Introductie

Heb je ervaring met het boren van grote gaten en het zagen in grote wanden. Niet bang om vies te worden en hard te werken? Wij zoeken voor het grootste slopersbedrijf van Nederland echte spierbundels die weten wat werken is. Aan de slag als betonboorder of zager? Lees snel verder en wie weet sta jij aan het roer voor écht werk.

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek