VACATURES | CONTACT |

Interieurbouw Timmerman

Introductie

Ben jij een ervaren óf leerling Timmerman in de Interieurbouw en maak jij graag zelfstandig nieuwbouw óf renoveer jij graag bestaande trappen? Ga dan aan de slag als Interieurbouw Timmerman! Lees snel verder voor de mogelijkheden.

(meer…)

Leerling monteur interieurbouw

Introductie

Altijd al willen werken in de Interieurbouw als Timmerman en een vak willen leren op het gebied van Traprenovatie? Dan is dit je kans! Solliciteer snel en kom op gesprek!

(meer…)

Monteur Shutters

Introductie

Ben jij een ervaren Timmerman of Monteur die een nieuwe uitdaging zoekt? Ga aan de slag als Shutter Monteur door heel Nederland en België! Lees snel verder voor meer informatie en de mogelijkheden om te solliciteren!

(meer…)

Monteur Traprenovatie

Introductie

Ben jij een échte Interieurbouwer in hart en nieren én heb jij oog voor precisie? Ga dan als Trapmonteur aan de slag door heel Nederland en België! Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Verkoopadviseur buitendienst

Introductie

Haal jij het liefste je beste uit jezelf en houd je van vrijheid in je werk? Ga dan aan de slag als Verkoopadviseur bij een bedrijf die zich specialiseert in het maken en renoveren van trappen. Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Trapmonteur

Introductie

Ervaring in de Bouw of Interieurbouw? Ga dan als Trapmonteur aan de slag bij een top bedrijf uit Weert. Lees snel voor meer informatie en de mogelijkheden om te solliciteren.

(meer…)

Technisch Specialist

Introductie

Ben jij een Technisch Specialist die ervaring heeft in de sales en ben je daarbij ook nog eens onwijs handig? Ga dan aan de slag als Technisch Specialist Inkoop. In deze vacature lees jij wat je gaat doen! Solliciteer snel..

(meer…)

Leerling Timmerman

Introductie

Ben jij uit het juiste hout gesneden en ben je toe aan een nieuw avontuur als Timmerman? Ga dan aan de slag als Leerling Timmerman bij een jong en energiek bedrijf uit Vlodrop. Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Monteur shutters

Introductie

Werk je graag met je handen en houd je van een perfect afgewerkt product? Ga aan de slag als shutter monteur. Voor onze opdrachtgever in Weert zijn wij op zoek naar een ervaren monteur of leerling monteur die shutters gaat plaatsen bij de particulier. Lees snel verder voor meer informatie over deze functie!

(meer…)

Renovatiemedewerker

Introductie

Wil jij graag aan de slag binnen een allround bouwbedrijf in Maastricht? Ben je op zoek naar bedrijf met wekelijks wisselende werkzaamheden.
Heb je ambitie en wil je ervaring opdoen in alle facetten van de bouw? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de Renovatietopper die we zoeken!

(meer…)
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek