VACATURES | CONTACT

Nieuwe vestiging Kerkrade

Met oprechte trots delen wij mede dat we inmiddels onze 4e vestiging geopend hebben!

Door een continue groei de afgelopen jaren is er behoefte aan meer werkruimte. Werkruimte op een locatie dichter bij onze trouwe en loyale opdrachtgevers enerzijds en dichter bij onze gerespecteerde uitzendkrachten anderzijds. Dit alles om hetgeen wij voor staan vorm te geven:

Vanuit onze topsportmentaliteit de perfecte match creëren, waarbij telkens weer opnieuw onze 3 belangrijke pijlers komen bovendrijven, betrokken, bekwaam en ontzorgend.Onze nieuwe vestiging in Kerkrade biedt ons op veel vlakken mooie kansen. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers beter en sneller bedienen. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om sneller te schakelen met onze uitzendkrachten. Kortom, een mooie aanvulling naast onze vestigingen in Maastricht, Weert en Elsloo!

Onze focus en specialisme ligt bij vakkrachten en/ of gemotiveerde starters binnen de volgende vakgebieden:
• Metaal & Techniek
• Bouw & Infra
• Productie & Logistiek

Dus loop je als opdrachtgever ook zo tegen de krapte en gekte op de (overspannen) arbeidsmarkt aan? Ben je als opdrachtgever niet tevreden over een huidige samenwerking? Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die net dat stapje extra zet en zich op de huidige arbeidsmarkt onderscheidt? Of wil je simpelweg informatie inwinnen?

Schroom dan niet om geheel vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie onze vestiging binnen te lopen om de diverse mogelijkheden te bespreken. Telefonisch contact met ons opnemen kan uiteraard ook.

Onze nieuwe vestiging is gelegen nabij de RODA J.C Ring te Kerkrade:
SOMA Works
Wiebachstraat 45-E
6466 NG Kerkrade
045-2096022