VACATURES | CONTACT

Salaris automonteur, hoeveel is dat?

 

Salaris automonteur - SOMA WorksHet gemiddelde bruto salaris van een automonteur ligt rond €2.725 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd, werkervaring, specialisatie en lengte dienstverband).

Als automonteur ben jij verantwoordelijk voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan auto’s. Bij problemen met een auto ga jij op onderzoek uit waar het probleem ligt en lost deze zo nauwkeurig mogelijk op. Naast reparaties ben jij ook verantwoordelijk voor onderhoudsbeurten of vervangen van onderdelen.

Wat doet een automonteur zoal?

Wil je werken als automonteur? Binnen dit beroep zul jij verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld:

  • Uitzoeken van problemen
  • Onderhoud plegen aan auto’s
  • Testen van voertuigen
  • Uitvoeren van reparaties
  • Bestellen van de juiste autoproducten
  • En meer..!

Gemiddeld salaris van een automonteur

Het gemiddelde bruto salaris van een automonteur is €2.725 per maand bij een fulltime dienstverband. Het uiteindelijke salaris is onder andere afhankelijk van de werkgever, leeftijd en ervaring. Daarnaast kunnen specialisaties en werkgever een rol spelen.

Werken als automonteur?

Ben jij op zoek naar werk als automonteur in Limburg? Bekijk dan onze vacatures en wij zorgen dat je snel jouw handen vies kan maken door het sleutelen aan auto’s!

 

*salaris indicatie 23 september 2022. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bekijk hieronder de vacatures

Automonteur IN Maastricht

40 Vast 2800 - 3300

Introductie Werk jij graag bij een erkende dealer in een familiair en hecht team? Dan zoeken wij jou!Ben je op zoek naar een plek waar jij je carrière voor de lange termijn kunt opbouwen? Wacht dan niet met reageren en […]

Bekijk vacature

Automonteur IN Maastricht

40 Vast 2200 - 3500

Introductie Wil jij aan de slag als Automonteur? Lees dan snel verder! Als Automonteur ga je aan de slag bij een mooi bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Ben je nu geïnteresseerd geraakt? Wacht dan niet en neem snel contact met […]

Bekijk vacature

Leerling Monteur Bedrijfswagens IN Meerssen

40 Vast 2300 - 2800

Introductie Zou jij graag als bedrijfswagenmonteur aan de slag willen? Lees dan snel verder!Heb jij al enige sleutelervaring die je verder wilt uitbreiden? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact op!

Bekijk vacature

Bedrijfswagen Monteur IN Stein

40 Vast 2600 - 3100

Introductie Ben jij als monteur op zoek naar een uitdaging in de truckbranche? Dan zoeken wij jou! Heb jij daarnaast al enige werkervaring als bedrijfswagenmonteur opgedaan? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact met ons op!

Bekijk vacature

APK Keurmeester IN Gronsveld

40 Vast 2700 - 3200

Introductie Heb jij je APK Keurmeester papieren en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!Wil je zelf je eigen APK straat runnen en veel verantwoordelijkheden hebben? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact op!

Bekijk vacature

Leerling Automonteur IN Weert

40 Vast 2200 - 2600

Introductie Wil jij aan de slag binnen de autotechniek?  Heb jij altijd al affiniteit gehad met de techniek? Dan is dit de kans om nu echt die stap te maken! Want voor een werkplaats in Weert naar de persoon die […]

Bekijk vacature

(Leerling) Bedrijfswagenmonteur IN Venlo

40 Vast / Tijdelijk 2100 - 2600

Introductie Ben jij een echte sleutelaar maar heb je nog geen diploma op zak of ben jij een ervaren monteur? Wij zijn opzoek naar beide.Schroom niet en reageer!!

Bekijk vacature

Automonteur IN Maastricht

40 Vast 2300 - 3000

Introductie Heb jij een grote passie voor auto’s? Dan zoeken wij jou!Heb jij daarnaast een opleiding in de richting van (bedrijfs)autotechniek afgerond en ben je op zoek naar een met toekomstperspectief? Wacht dan niet met reageren en neem direct contact […]

Bekijk vacature

Autotechnicus Roermond IN Eindhoven

40 Vast / Tijdelijk 2400 - 3000

Introductie Autotalenten opgelet! Wij zoeken een nieuwe autotechnicus, een echte wizard onder de motorkap.Solliciteer snel en wie weet sta jij binnekort bij ons in de garage.

Bekijk vacature

Chef werkplaats / autotechnicus IN Eindhoven

40 Vast / Tijdelijk 3000 - 4000

Introductie Altijd al aan het roer van je eigen werkplaats willen staan, ben jij altijd die aangewezen leider. En weet jij alles van auto’s.Dan ben jij wellicht onze nieuwe Chef werkplaats. Lees snel verder en reageer!

Bekijk vacature
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek