VACATURES | CONTACT |

Wat verdient een bouwvakker?

Wat verdient een bouwvakker

Het gemiddelde bruto salaris van een Bouwvakker ligt rond €2.104 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd, werkervaring, specialisatie en lengte dienstverband). Wat een bouwvakker verdient is lastig te zeggen omdat er niet één loon voor ‘een bouwvakker’ is. Binnen de bouw zijn namelijk zeer uiteenlopende functies. Denk aan metselaar, schilder, timmerman, dakdekker, betonwerker en meer.”. Naast leeftijd speelt kennis en ervaring ook een grote rol.

Wat doet een bouwvakker zoal?

Een bouwvakker kan uit veel verschillende beroepen bestaan binnen werkzaamheden in de bouw. Zo kan een bouwvakker geschoold zijn als timmerman, maar ook als metselaar, tegelzetter, stukadoor, steigerbouwer en meer. Wat zij gemeen hebben is dat bouwvakkers over het algemeen fysiek werk verrichten in de bouw.

Wat verdient een bouwvakker?

Het gemiddelde bruto salaris van een Bouwvakker ligt rond €2.104 bruto per maand

Werken als bouwvakker?

Niets is zo bevredigend als resultaat van jouw werk te zien als in de bouw. Binnen de bouw werk je aan kleine projecten als een aanbouw aan een woning of schilderwerk aan een buitengevel tot complete woonwijken. Ben jij op zoek naar werk in de bouw? Bekijk dan onze vacatures en wij zorgen dat je snel op een bouwplaats staat waar jij het verschil kan maken!

 

*salaris indicatie 16 september 2022. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bekijk hieronder de vacatures

Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek