VACATURES | CONTACT

Wat verdient een hovenier?

Wat verdient een hovenier? - SOMA Works

Het gemiddelde bruto wat een hovenier verdient ligt rond €2.292 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd, werkervaring, specialisatie en lengte dienstverband).

Als hovenier ben jij degene die zich bezig houdt met het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en andere groenvoorzieningen van particulieren tot gemeenten. Als hovenier hoef je niet beperkt te worden tot ‘groen’ zoals schoffelen en maaien, maar kan metselen en plaatsen van tuinafscheidingen ook tot jouw werkzaamheden behoren. Kortom; als hovenier heb jij een erg afwisselend beroep!

Wat doet een hovenier zoal?

Door te werken als hovenier zijn jouw werkzaamheden onder andere:

  • Snoeien van bomen en struiken
  • Netjes maaien van gras
  • Aanleggen van grasmatten
  • Bestrijden van onkruid
  • Bemesten van gras en grond
  • Aanleggen van tuinafscheidingen
  • Uitdenken/ontwerpen van tuinen
  • Geven van advies
  • En meer..

Gemiddeld salaris wat een hovenier verdient

Het gemiddelde bruto salaris wat een hovenier verdient is €2.292 per maand bij een fulltime dienstverband. Het uiteindelijke salaris is onder andere afhankelijk van de werkgever, leeftijd en ervaring. Ook kunnen specialisaties binnen groenvoorziening een rol spelen bij wat een hovenier kan verdienen.

Werken als hovenier?

Ben jij op zoek naar werk als hovenier? Bekijk dan onze vacatures en wij zorgen dat je snel goed op je plek zit!

 

*salaris indicatie 23 september 2022. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bekijk hieronder de vacatures

Medewerker groenvoorziening IN Roermond

40 Vast

Introductie Heb jij ervaring in de Groenvoorziening en wil je stappen maken in je carrière? Ga dan aan de slag als Medewerker Groenvoorziening en bekijk alle mogelijkheden!

Bekijk vacature

Hovenier Aanleg & Onderhoud IN Nuth

40 Vast / Tijdelijk 2200 - 2600

Introductie Wil jij aan de voet staan van de aanleg van de mooiste particulieren tuinen?Breng jij iedere dag veel energie een passie mee naar je werk?Voor een groeiende opdrachtgever, gelegen in Nuth, zijn we op zoek naar een ervaring en […]

Bekijk vacature

Hovenier IN Sittard

37 Vast 2200 - 2500

Introductie Hoveniers GEZOCHT, denk jij de ideale kandidaat te zijn voor deze functie!Of ben jij bereid om dit vak eigen te maken? Reageer nu!!

Bekijk vacature

Hovenier aanleg IN Venlo

40 Vast 2200 - 2800

Introductie Werk jij graag in de buitenlucht en heb je geen last van hoogtevrees? Ben je begaan met de natuur en wil je graag aan de slag als Hovenier? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Bekijk vacature

Medewerker Hovenier IN Bunde

40 Vast 2000 - 2600

Introductie Heb jij affiniteit in het Groen? maar je weet waar je moet beginnen?Wij zoeken Medewerker Hovenier die zich graag verder wilt ontwikkelen in deze sector!Denk jij dat jij de perfect kandiaat bent? Reageer nu en wij regelen de rest!

Bekijk vacature

Hovenier onderhoud IN Venlo

40 Vast

Introductie Ben jij een Hovenier in hart en nieren, en heb je affiniteit in het groen? Ga dan aan de slag als Hovenier Onderhoud voor een fantastisch bedrijf uit Venlo en omstreken! Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk vacature

Hovenier IN Bunde

37 Vast / Tijdelijk 2000 - 2500

Introductie Zelfstandige Hovenier gezocht die alles uit de mouw kan schudden!Ben jij een Hovenier met passie en ruime ervaring?Reageer nu en wij helpen jou verder!

Bekijk vacature

Leerling Hovenier IN Roermond

40 Vast

Introductie Heb jij groene vingers en vind je het heerlijk om in de natuur te werken? Ga dan aan de slag als Leerling Hovenier bij een top bedrijf uit Roermond. Lees snel verder voor meer informatie over deze functie.

Bekijk vacature

Ploegleider hovenier onderhoud IN Nuth

37 Vast 2600 - 3100

Introductie Ben jij een echte teamspeler die van uitdagende projecten houd? Wil jij graag aan de slag bij een groeiend, fris en energiek bedrijf? Ben jij de persoon die we zoeken? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Hovenier Aanleg IN Roermond

40 Vast 2400 - 3000

Introductie Ben jij een Hovenier in hart en nieren en heb je groene vingers? Ga dan aan de slag als Hovenier Aanleg bij een top groenvoorzieningsbedrijf in Roermond. Lees snel verder voor meer informatie!

Bekijk vacature
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek