VACATURES | CONTACT

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur?

Het bruto salaris van een Vrachtwagenchauffeur ligt volgens de CAO beroepsgoederenvervoer* tussen de €1966 en €3015 bruto per maand (afhankelijk van werkervaring, specialisatie en lengte dienstverband). Het gemiddelde is gebaseerd op het krijgen van extra betaling door overwerk, werken in het buitenland, weekendtoeslagen, etc. Dit zorgt er voor dat het minimum salaris als vrachtautochauffeur aanzienlijk kan worden aangevuld.

Daarnaast spelen specialisaties en bevoegdheden een grote rol op de hoogte van het salaris. Als vrachtautochauffeur van gevaarlijke stoffen zul je bijvoorbeeld meer verdienen dan vervoer van goederen.

Werken als vrachtautochauffeur?

Bijna geen enkel beroep is zo divers als vrachtautochauffeur. Je hebt contact met je leveranciers, collega’s en je bent iedere dag onderweg. Jouw hele wereld is hiermee letterlijk in beweging en zit je nooit stil! Als vrachtautochauffeur werk je nationaal, maar ook internationaal.

Ben jij op zoek naar een baan als vrachtautochauffeur? Bij SOMA Works bieden wij geregeld vacatures aan. Bekijk hieronder onze huidige vrachtwagenchauffeur vacatures.

*CAO 2021/2022

Bekijk hieronder de vacatures

Vrachtwagenchauffer IN Eindhoven

40 Vast 2350 - 2550

Introductie Ben jij het liefste altijd onderweg? En ben jij in het bezit van een rijbewijs C/ CE en code 95? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en reageer!

Bekijk vacature

Chauffeur CE van beton elementen IN Asten

40 Vast 2500 - 3000

Introductie Wil jij werken voor een opdrachtgever waarbij er goed voor jou gezorgd wordt als vrachtwagenchauffeur? Ben jij graag onderweg en heb jij er geen bezwaar mee dat je meerdaagse ritten maakt door heel Europa? Wacht dan niet langer! Voor […]

Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur IN Weert

40 Vast 2300 - 2800

Introductie Ben jij altijd op de weg te vinden en ben jij in het bezit van een Rijbewijs B-C-E met CCV-B en/ of code 95? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en reageer!

Bekijk vacature

Bijrijder chauffeur IN Geleen

40 Vast / Tijdelijk 2000 - 2300

Introductie Ben jij een vroege vogel? Werk je graag op de vrachtwagen? Afwisselend werk en tóch vaste werktijden? Als jij jezelf herkent in deze facetten, dan hebben wij de job voor jou! 

Bekijk vacature