logo SOMA Works

Zorgeloos aan je carrière werken

Plezier hebben in je werk gaat natuurlijk verder dan alleen het uitvoeren van uitdagende werkzaamheden en een goed salaris. Als je voor ons aan de slag gaat krijg je daarom direct passende werkkleding en de benodigde PBM’s zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Daarnaast zorgen wij voor goede sociale voorzieningen, tijdige betalingen en persoonlijke service. Maar in onze ogen gaat goed werkgeverschap verder. Wij denken daarom graag met je mee over je persoonlijke ontwikkeling en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Wil jij je bijvoorbeeld laten bijscholen en heb je hulp nodig met het kiezen van een juiste opleiding? Of heb je juist ambitie om je te laten omscholen maar wil je eerst weten wat je kunt verwachten van het technische werkveld? Wij denken graag met je mee en spelen een actieve rol in het uitstippelen van jouw carrière.

Wat jij mag verwachten van SOMA Works:

  • Persoonlijke aandacht en kennis van jouw vakgebied
  • Ruime mogelijkheid om je te verder te ontwikkelen door cursussen en opleidingen
  • Werkkleding en PBM’s
  • Een groot netwerk van bedrijven waar we jou kunnen voorstellen
  • Korte lijnen, open communicatie en een vast aanspreekpunt
  • Goede sociale voorzieningen

Ben jij enthousiast geworden om kennis met ons te maken? Wij zijn ook benieuwd naar jou! Als je via de contactpagina jouw gegevens achterlaat zorgen wij ervoor dat je snel van ons hoort.

Neem natuurlijk ook alvast een kijkje bij onze vacatures en wie weet vind je daar de vacature die bij je past!

Wij zijn ook te op diverse vacaturebanken zoals, linksmanager, Indeed, vacaturebank, uitzendbureau-s Maastricht, Baan, Monsterboard, vacatures en meer
Vacatures metaal Vacatures techniek Vacatures bouw Vacatures infra Vacatures productie Vacatures logistiek