VACATURES | CONTACT

Vacatures in Limburg

Ben jij op zoek naar vacatures in Limburg? Met de vele industrieterreinen in Zuid-limburg, Parkstad, Geleen, Roermond, Venlo en Weert biedt Limburg veel werkgelegenheid. Doordat Limburg grenst aan Duitsland en België vindt je hier ook veel bedrijven die internationaal georiënteerd zijn. Daarnaast vind je vacatures in Limburg binnen de technische branche, logistiek, productie en meer.

Technische vacatures in Limburg

Van technisch tekenaar in de metaalbouw tot onderhoudsmonteur van vliegtuigen; In Limburg vind je het allemaal! SOMA Works heeft diverse trouwe partners waar wij al jaren met succes personeel plaatsen. Ben jij op zoek naar een vacature in de techniek?

Bekijk hier de technische vacatures in Limburg

Productie vacatures in Limburg

SOMA Works biedt veel vacatures in de productie. Van lasser bij een groot staalbedrijf tot elektra monteur bij een van de grootste technische dienstverleners van Nederland. Ben jij op zoek naar vacatures in de productie?

Bekijk hier de productie vacatures in Limburg

Logistieke vacatures in Limburg

Logistieke vacatures gaan van het verwerken van klantenorders in een magazijn tot het vervoeren van producten naar het buitenland. Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan? Dan is werk binnen de logistiek iets voor jou.

Bekijk hier de logistiek vacatures in Limburg